maandag 16 september 2013

Een wereld vol talent!

Een wereld vol talent!




We wonen overal en nergens, mensen met bijzondere vaardigheden. Mensen die kunnen maken dat je telkens opnieuw verbaasd staat of omrolt van het lachen. De wereld is als een oceaan waarin het meest kleurrijke koraal voor het oog verborgen blijft onder de oppervlakte van alledag – maar op internet vinden we deze kleurrijke soort in allerlei soorten en maten. Ik kijk dan ook graag naar compilaties waarin de vaardigheid van de mens om te vermaken, te entertainen of het schijnbaar onmogelijke klaar te spelen blijvend en voor een ieder zijn vastgelegd.
 
 
Want de mens is van nature een bijzonder wezen, een bron van talent en doorzettingsvermogen.
Het feit dat we steeds vaker aan ons eigen kunnen twijfelen is niet verwonderlijk in het licht van de hedendaagse entertainmentindustrie die ons wil doen geloven dat er maar een paar mensen zijn die over de vaardigheden beschikken om het grote publiek te vermaken en te verbazen.

Het zijn deze filmpjes, afkomstig uit diverse delen van de wereld, die ons echter leren dat de leugen niet groter kan en dat de straten en huizen letterlijk uitpuilen van het talent.
 
 Deze mensen omringen ons waar we ook gaan en zullen er ook altijd zijn. Ongeacht de plek, ongeacht hun omstandigheden. Nergens is het massabedrog groter dan in de hedendaagse muziekindustrie waar de meest ongetalenteerde schepsels tot grootheden worden verheven en de echte kunners en doeners geen schijn van kans meer maken.
 
 
Hele shows staan in het kader van de beste drummers of zangers ter wereld, terwijl het daadwerkelijke straattalent ons dagelijks toont dat het altijd beter kan!
 
En terwijl Nederland en de rest van de wereld zich vergaapt aan het opgedrongen talent dat niets, maar dan ook werkelijk niets in de mars heeft vergeleken met de echte vertolkingen van het hart, zingt ook deze onbekende dame gewoon de sterren van de hemel!
 
 
Het leven is muziek, het leven is talent, het leven is vermogen en het leven is durven. Geen van deze zaken vinden wij nog terug in de geïndustrialiseerde versies van talent, die net zo als de broodfabriek producten leveren die wel op brood lijken, soms zelfs smaken, maar het bij lange na niet zijn!
 
 
 





Partner van bol.com (88x31)
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Geen opmerkingen:

Een reactie posten