woensdag 18 september 2013

Een wereldwijd absurd geluidsfenomeen

Een wereldwijd absurd geluidsfenomeen

 

Wereldwijd worden er door mensen van allerlei komaf geluiden opgenomen die uit de lucht lijken te komen of vanuit het luchtledige lijken te ontstaan – niemand kan echt verklaren wat deze geluiden veroorzaakt – we weten slechts dat het steeds vaker gebeurd.
 
Ook in Nederland worden deze geluiden vastgelegd.
 
Vreemd genoeg heb ik nog nooit een serieus artikel gevonden in de mainstream media die hiervan verslag doen – een Britse krant heeft echter wel het bestaan van de grillige wolkenformaties uitgelegd als het resultaat van militaire experimenten, waaronder zelfs het besproeien van het volk waarna een Brits dorp te kampen kreeg met een ongelooflijk aantal miskramen en de uitbraak van exotische kankers.
 
Hoewel er in grote delen van de wereld een bewustwording aan het ontstaan is dat de overheden betrokken zijn bij ziekmakende programma's en experimenten waarvoor de bevolking ongevraagd en zonder het te weten als laboratoriumrat wordt ingezet, blijft het op de televisie en radio angstvallig stil.
 
Ik persoonlijk neem de mainstream media dan ook nog geen moment serieus, waarom zou ik ook. Nederlandse journalisten die bijvoorbeeld over de gang van zaken in New York op 11 september 2001 hebben geschreven zonder ook maar hun kantoor in Amsterdam te verlaten, zijn wat mij betreft geen journalisten, maar de naschrijvers van de paar persbureaus die wereldwijd bepalen wat nieuws is en wat niet.
 
Over de geluidsfenomenen zwijgt de overheid, de pers en het establishment ook hier in Nederland maar liever in alle talen. Vragen worden niet beantwoord en feitelijke waarnemingen afgedaan als niet relevant en uitsluitend afkomstig van gekken.
 
Dit land is net als de rest van de wereld inmiddels overgeleverd aan de wurggreep van een enkeling en niet in staat zich hieraan te ontworstelen. Het volk is niet langer in staat zich te verenigen of te begrijpen dat het huidige stelsel alleen nog maar kan resulteren in rampspoed! De Nederlanders die nog wel proberen om tot ons door te dringen krijgen dan ook allemaal te maken met sceptische ondervragers die alle overige zaken voor zoete koek slikken, maar een andere gedachtegang of kijk op de wereld aan eeuwigdurende onderzoeken en ondervragingen wensen te onderwerpen.
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten