vrijdag 25 oktober 2013

Amerika het land van de hoop is nu in verval

Amerika het land van de hoop is nu in verval



ik kan me nog goed herinneren wanneer ik voor het eerst in Amerika ben geweest. het was in 1979 en ik had nog nooit in een vliegtuig gezeten laat staan ik was in een vreemd land geweest. Een rondreis door Amerika van Los Angeles tot aan Mexico. Ik heb op de Hooverdam gestaan, gegokt in Las Vegas, door Yosemite National parc gewandeld, op verlaten straten gereden en een geweldige indruk gekregen van de grootsheid van Amerika.

Ik ben daarna er nog een paar keer geweest en de liefde voor Amerika zal nooit verdwijnen. Je gaat de zwaarlijvige mensen waarderen en zelfs accepteer je hun luide geschreeuw over racisme en onrechtvaardigheid. het land is zo uitgestrekt je hebt er nog de ruimte en wordt niet op elkaar gepropt zoals in nederland. Amerika het land van de dromen en kansen, met een grote cultuurgeschiedenis, politieke geschiedenis, ambitie, rijkdom, diversiteit, prachtige landschappen en inspirerende muziek.

Je houdt van het land of je houdt er niet van, men kan het niet afdwingen.

Amerika is het land van de grote sterren, zoals Malcolm X, Michael Jackson, Elvis, Steve Jobs, Bill Cosby of Louis Armstrong. Amerika het land van Hollywood tot aan de rechtschapenheid van de Amerikaanse burger. Burgers die elke denkbare gelegenheid tot een groot feest maken of het nu festivals zijn of spectaculair vuurwerk midden in hartje New York. Hiphop festivals, Oorlog festivals of Japanse festivals je kan het zo gek niet bedenken.

Amerika is de laatste jaren in verval geraakt en staat op het punt alles kwijt te raken wat door de jaren heen is opgebouwd. Een natie die door God geschapen werd en die alles voer had voor het volk. Er werd een grondwet gecreëerd die de perfecte balans zou geven voor de burgers van het land en waarin duidelijk de macht van de overheid is in vastgelegd.

Christendom stond voorop en slavernij werd uitgebannen

en mensen geloofden in de Schepping.

De Amerikaanse bevolking word bedolven onder de misleiding die afleidt naar God. Tieners worden misleidt en bedrogen door seks en hoe het menselijk lichaam en geest functioneert. Legale moord op baby´s wordt toegestaan en als je ze wel op de wereld zet en je wilt ze niet dan kan je ze wegstoppen in een kinderdagverblijf.

God schiep Adam en Eva niet voor niks dus homohuwelijken zijn verkeerd maar worden wel aangeprezen. Dat geeft weer het recht dat mannen kinderen adopteren en dat pedofilie zich verspreidt. Niet altijd maar gebeurd wel vaak. Sodom en Gomorra werden ook verwoest door homoseksuele zonden maar at vergeet iedereen. Mensen veranderen hun geslacht door seks operaties en mannen dragen vrouwenkleren en vrouwen dragen mannenkleren.

Wapens zijn toegestaan en ik zag laatst een uitzending van Één vandaag over een klein plaatsje Kennesaw in Georgia VS, waar wapens zelfs verplicht zijn. Het is wet in Kennesaw om een wapen te dragen om de criminaliteit terug te dringen. je draagt een wapen voor je eigen veiligheid en voor het welzijn van de stad.





Vroeger was er nog respect voor het Witte Huis maar tegenwoordig verdwijnt dit omdat elke minister president meer en meer geld in eigen zak steekt en toevoegt aan zijn eigen pensioen. Barack Obama heeft de natie naar de ondergang geholpen in een vrij korte periode. Hij beloofde de burgers van Amerika gouden bergen waarin hij geen vooraankondiging deed van Obamacare of verhogen van de belastingen. de sociale zekerheid wordt steeds minder en veiliger vooral voor toekomstige generaties.
De schulden stapelen zich op en biljoenen dollars kan je nooit meer wegwerken. Ambten worden bezet door incompetente ambtenaren die geen concessies meer doen ten opzichte van het volk. De Obama regering heeft een hekel aan inspanningen en negeren alles wat het volk wil. Het spaargeld van de Amerikanen is verdwenen en ouderen hebben dadelijk niks meer om op terug te vallen.


De perceptie van de overheid is nog nooit zo erg geweest als op dit moment.

Wat kunnen wij doen om Amerika te redden van de ondergang?


Mijn advies aan de Amerikanen is dat je jouw sterke punten moet gebruiken en die inzetten voor jullie aller gezamenlijk doel. Een vrij Amerika! die voor een gezamenlijk doel. Treed in de voetsporen van Thomas Jefferson of John F. Kennedy het is nog niet te laat. je hebt als burger van de VS ook rechten maar ook plichten die je moet doen om je land te redden.

Amerika moet eer levensvatbaar worden, meelevend naar een ander zodat je gezamenlijk uit de crisis kan komen. Zadel de rechtbanken op met miljoenen brieven, schrijf op waar je het niet mee eens bent, stuur brieven naar Washington en plak plakkaten op elke lantaarnpaal in The States. Schrijf naar kranten en tijdschriften en bel congres leden op en vertel hun jouw mening. Steun de armen in jullie land en zorg er voor dat je weer een keten wordt die zich verzet tegen deze dictatuur.

Creëer een landelijke organisatie die saamhorigheid vergroot want samen sta je sterk.
Er moet een einde komen aan de justitionele dictatuur, de racistische verdeeldheid en de beperking op vrijheid van meningsuiting. Er moeten simpele belastingen komen die alle burgers kunnen betalen en wat je eigendom is blijft je eigendom. Geen monopolie´s meer van de staat gewoon een vrije democratie.

Ik geloof in de mens en ik weet zeker dat het roer zich zal omdraaien.

Ik luisterde vanmiddag naar de speech van Dr. Michael Youssef en ik moet zeggen indrukwekkend. Luister er eens naar en vertel me dan wat je denkt!




There is Hope For America by Dr Michael Youssef


Amerikanen blijf hoop hebben, geloof in de Schepper en laat je niet ontmoedigen. sta op met gebalde vuist en verdedig het recht waar je recht op hebt.













Geen opmerkingen:

Een reactie posten