dinsdag 15 oktober 2013

Freespeech On Air

Freespeech On Air


I
Francis Capelle is mijn partner al voor vele jaren. Onlangs zijn we een kanaal begonnen wat alles te maken heeft met vrijheid van meningsuiting. Dit kanaal wil de stem der rede laten klinken in tijden waarin de politieke waanzin en de volkse dwaasheid regeert.

Dit kanaal wil dat u zich beseft dat u de verandering bent die anderen beloven en propageren, maar nooit brengen. Dit kanaal wil dat u zich beseft dat de grootte van de macht nooit groter is dan de hoeveelheid onmacht die u er tegenover plaatst! Dit kanaal bevat geen enkele politieke boodschap daar politiek altijd en onder iedere omstandigheid een ander woord is voor het deurwaarders-schap namens de Elite.

Dit kanaal wil dat u terugkeert naar uw menselijkheid, en hoopt bij te dragen aan een warm hart onder de gelederen die aan hun geboorte het recht ontleenden om deze aarde te bevolken!
Na jaren werkzaam te zijn geweest in de alternatieve media heb je natuurlijk alle kanten ervan beleefd. Wie zijn betere ervaringsdeskundige dan menigeen aangezien wij het van dicht bij hebben meegemaakt en die ook de keerzijde van de alternatieve media hebben gezien.





Ik heb geschreven over dat boedel beslag in nederland niet mogelijk is omdat je woonhuis geen openbare ruimte is. Mensen lachen je uit en gebruiken de formule niet terwijl anderen zoals een voorbeeld van een gehandicapt gezin in de rolstoel naar de Gemeente gaat om hun recht te halen.

Zij hebben geen last meer van de deurwaarder dus waarom voert de Nederlandse bevolking dit concept wat wij aanreiken niet uit ?

Bekijk de uitleg mensen en doe wat aan je situatie en zorg ervoor dat de plundering van het volk een halt wordt toegezegd.

Hier is de koppeling van het filmpje





In deze 11e aflevering van Freespeech On Air overdenkt hij de werking van het militair manifest van de VN – de beschrijving daarin van echt en vals nieuws langs de elektronische snelweg – ons onvermogen om te zien wat er met ons zelf en onze omgeving gebeurd en meer.


http://www.youtube.com/watch?v=EuDLflaF1gw


Het militaire handboek vindt u hier:
https://www.fas.org/irp/doddir/army/fm3-05-301.pdf

Op You Tube kan je Francis vinden onder de naam virtualdriver of zoek gewoon op Google naar Freespeech On Air, dan kom je ervan zelf.


Groetjes



Nieuw dit najaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten