maandag 21 oktober 2013

Voor alle moeders in Nederland een dringende boodschap


Voor alle moeders in Nederland een dringende boodschap













Ik ken deze website al heel lang maar veel moeders nog niet.
www.verontrustemoeders.nl
Herhaaldelijk praat ik over vaccins voor baby´s die dodelijk vergif zijn. Het is nu eindelijk uitgekomen dat er een 30 jarige doofpot onthuld wordt.










Onze overheid weet al 30 jaar dat:

  • Vaccins niet werken
  • Dat bewezen is dat de overheid de ziektes veroorzaken
  • Dat ze weten dat vaccins een gevaar zijn voor kinderen
  • Dat de overheid samenspant tegen de bevolking en liegt
  • Dat ze er alles aan doen om veiligheidsstudies te blokkeren

http://www.verontrustemoeders.nl/2013.05.14%20Vaccin%20bedrog%20is%20voorbij.pdf




Vaccinaties worden je opgedrongen door de overheid. Mensen accepteren klakkeloos de vaccins die ernstige bijwerkingen hebben. Vaccins zijn besmet met giftige stoffen.
De overheid is de baas over onze kinderen en heeft de perfecte leugen door de vaccinaties.
De overheid legt de stempel op uw kinderen en langzaam aan verliest u uw ouderschap.
Niet alleen uw kinderen worden vergiftigd door deze inentingen, de overheid bepaalt ook nog de seksuele voorkeur van uw kind. Op scholen worden lessen gegeven in transgender of een gay optie gegeven. Leraren zeggen als je niet weet wat je wilt worden dan wordt maar homo, als serieuze grap.



Er is een registratiesysteem die bijhoudt welke kinderen er wel of niet zijn gevaccineerd.
Alle data van uw kind worden bijgehouden, de naam, de lengte, het gewicht, adres, telefoonnummer, ras, seks, etniciteit, registratienummer, welk land, welke provincie, naam vader, naam moeder, eerste of laatste kind, vaccindosis nummer, vaccin provider en ga zo maar door. Zelfs huisartsen geloven niet meer in die vaccin en griep spuiten kolder, althans de mijne geloofde er nooit in. De veronderstelling dat antilichamen nodig zijn om virale ziekten te bestrijden is zo maar klakkelooss door mensen aangenomen.

Wat zit er meestal in een vaccin:

  • Er zit aluminium in een stof die Alzheimer veroorzaakt.
  • Super bacteriën die ziekten veroorzaken.
  • Formaldehyde een chemische stof die hersenschade en blindheid veroorzaakt.
  • MSG, een dodelijke stof die eerst kanker veroorzaakt en daarna de dood.
  • Kwik die schade aan het zenuwstelsel veroorzaakt
Moeders beginnen steeds meer zich te verdiepen in deze materie en gaan zelf op onderzoek uit ter bescherming van hun kinderen. De overheid heeft er alleen maar interesse in dat uw kind die spuit krijgt vanwege geld. Uw kind levert de overheid miljoenen op en de farmaceutische industrie kan zich nog verder uitbreiden. De RIVM heeft al rechtszaken verloren omtrent de dubieuze vaccins uitgedeeld in Nederland.


Ik hoop dat moeders zich verenigen. Ga op bovenstaande website kijken en verdiep je in de vaccins en medicatie en voedsel wat ze je kind willen geven. Ik ben geen complotdenker zoals velen beweren.


Hoeveel kinderen worden na de vaccinatie niet ziek?





Hoeveel kinderen zijn er overleden na de massale inenting in de Arena in Amsterdam ?
Amper anderhalf jaar oud was de kleine Xandro uit Ronse, toen hij afgelopen zondag in zijn bedje stierf aan een hartaanval. Kind en Gezin heeft een onderzoek geopend, want negen dagen voor zijn overlijden kreeg het knaapje van hen nog een vaccinatie. Toen de papa hem op zondagochtend uit zijn bedje wou halen, bewoog Xandro niet meer. 'Ik riep dat het tijd was om op te staan, maar hij reageerde niet. Hij voelde ijskoud aan toen ik hem vastpakte.'


In Amerika wordt voor 1,8 miljoen virussen de lucht in geblazen en zelfs Olympische spelers moeten zich emt gifstoffen verplicht laten inenten. Wetenschappers tonen aan dat vaccins slecht zijn, ziektemakend zijn en dodelijk. Baby´s slapen langer als ze gedrogeerd worden door de voeding en melk die ze drinken. Steeds meer kinderen krijgen kanker, leukemie, zijn autistisch, ADHD en andere ziekten.


Moeders begrijp dat autisme net zoals kanker een vaccin is wat de overheid heeft gecreëerd.





Het is al zover dat je verplicht wordt om aan deze vaccinatieprogramma´s moet deelnemen, het gebeurd in verschillende delen al. Zo dadelijk kan de overheid zonder toestemming de dagcreche, kleuterschool of lagere school binnenvallen en uw kind injecteren want u bent uw bevoegdheid kwijt.

RED UW KIND EN ZEG NEE



Geen opmerkingen:

Een reactie posten