maandag 21 oktober 2013

Mensen, mensen, mensen, er zijn er genoeg van !


Mensen, mensen, mensen, er zijn er genoeg van !



Een mens wordt ook wel Homo Sapiens genoemd, een tweevoetige primaten soort die ongeveer 200.000 jaar geleden is ontstaan. Mensen hebben een paar goed denkende hersenen, kunnen abstract denken,hebben introspectie, kunnen problemen oplossen en hebben emoties. Ze kunnen goed communiceren, creëren complexe structuren, voeren rituelen uit, hebben ethiek, wel of geen normen en hebben wetten ontwikkeld.

Indien je over de mensheid praat dan zijn dat de mensen die wereldwijd onderlinge relaties hebben. Mensen verplaatsen zich over de gehele wereld en veranderen hun leefomgeving. Mensen kunnen alles creëren en afbreken, ze eten elkaar te vinden in voorspoed en tegenspoed, ze helen elkaar en maken elkaar ziek. Mensen hebben verschillende geloven terwijl er maar een God bestaat. Ze eren dan hun God maar plegen wel wereldwijde genocide.

Mensen worden met dieren vergeleken zoals huismus, bruine rat en stadsduif.
Mensen hebben zelfs het enneagram ontwikkeld waarin ze verschillende types in plaatsen. De perfectionisten komen in een hokje, de helpende en verzorgende wordt in een hokje geplaatst en zo is er ook nog een plekje vrij voor de succesvolle mens. Er bestaat ook nog de romanticus en de individualist, observeerders en loyale mensen. Levensgenieter´s en optimisten, zwakke mensen en sterke mensen. leiders en afhankelijke mensen of bemiddelaars die dingen van alle kanten bekijken.

Mensen oordelen over mensen en geven ze een stempel.



Heb je dat gezien hij heeft nog steeds geen baan! Laat die mensen hun mond dicht snoeren met een rits en eerst naar hen zelf kijken. ook zij zullen dadelijk geen inkomen meer hebben. Wat is er zo geweldig aan een baan waar je ook maar de slaaf van de meester bent die gebruik maakt van een corrupt systeem.

Je hebt mensen die geven een dakloze gewoon 100 euro omdat ze willen pronken met hun fortuin. Doe toch normaal man en onderneem werkelijk iets in plaats van je ego te strelen.
Mensen die alleen maar Twitteren en niet meer weten wat er om hun heen gebeurd. mensen die een face book leven hebben en in wereklijkheid eenzaam en gestoord zijn. Ze rennen naar de PC toe elke dag en krijgen vierkante ogen van belachelijke informatie. Gaan ze naar de wc dan moet dit meteen wereldwijd verkondigd worden en laten we over de grammatica maar helemaal zwijgen.
Zo heb je de televisie verslaafde mensen die de tv de wereklijkheid laat bepalen. De televisie maakt uit wat goed en slecht voor hen is en ze volgen de subliminale messages op. Indien je ze stoort tijdens het kijken dan ben je een bastaard, hoe haal je het in je hoofd om tussen hen en die tv te komen.

Mensen die zich verdiepen in de Derde Wereld landen en er alles voer weten maar een dakloze of hulpbehoevende gewoon voorbij lopen. Mensen die heel erg goed zijn en een medaille verdienen omdat ZIJ met een neger of een Jood hebben gepraat. het gaat dan ook als een lopend vuurtje en meteen krijgt diegenen een schouderklopje. Deze mensen zijn getrouwd maar zitten na het werk in een homo bar en hun vriendin is biseksueel. Je hebt de lieftallige ouderen die voor een koolmees zorgen. Je hebt baby´s het tegenovergestelde van oude mensen die kleiner zijn als volwassenen en ook minder geld hebben en opbrengen. Je hebt vrouwen die huismoeder zijn maar daarna als seks maatje adverteren in de krant. Hoeren het zijn je beste vrinden als je maar gewoon in de spiegel blijft kijken.

Je hebt lelijke mensen, mooie mensen, intelligente mensen, grappige mensen, ze zijn geweldig. Ze doen alles om je te behagen en je in hun magie te absorberen. Je kan in onmin leven met je familie maar voor de schijn drink je er nog een samen. Je hebt vreemdelingen die zo maar spontaan naar je lachen waarvan je een arm gevoel krijgt. daar willen ze iets mee zeggen alleen je begrijpt het niet.

Er zijn mensen die alleen maar leuk zijn als ze een krat bier leeg hebben gedronken. Je hebt mensen die geloven in ufo´s, in het paranormale in het absolute. Mensen die geloven in Lochness of Bigfoot of misschien geloven ze wel helemaal niet. mensen geloven in tovenaars met lange baarden die hen zonder medicijnen genezen kunnen. Ze lopen overal om je heen en ze weten het altijd beter, die tovenaars.

Mensen hebben vrienden en vijanden wereldwijd.



Je hebt mensen die de meest gemene dingen over iemand vertellen en zich verschuilen achter een anonieme naam. Ze hebben een oogziekte omdat ze niet lezen kunnen en geen hart omdat ze niet voelen kunnen. mensen die het punt missen waar het in de essentie om gaat, maarte beroerd zijn om te vragen.

Je hebt complot denkers die achter iets staan waarin ze geloven. Of het nu de waarheid is of niet ze gaan er voor en doen er alles aan om virtueel de waarheid over het complot aan het daglicht te brengen. Je hebt wetenschappers die onderzoek verrichten naar ziektes of het heelal. Je hebt mensen die hun artikelen lezen en aan hun beweringen twijfelen en dan meteen een complot denker worden genoemd. Je hebt mensen die alles geloven en je hebt mensen die zelf op onderzoek uitgaan om zichzelf te informeren.

Zo heb je nog de daklozen mensen, waarvan ik er een ben.



Een vrouw van middelbare leeftijd die uitgerangeerd is door de maatschappij. Door het soort mensen die ik hierboven beschreef. Mensen die iemand anders kapot maken alleen om hun eigen hachje te redden. De daklozen die vergeten worden en die het alleen moeten redden in deze harteloze maatschappij.
De paranoia daklozen die het zich maar inbeelden dat het onmogelijk is dat een land corrupt kan zijn. Die voor gek versleten worden als ze huis en haard opgeven voor hun doel, hum missie, hun land. Die afstand doen van familie, van kinderen, van vrienden, van inkomen, om achter hun principes te staan.




Eigenlijk heb je maar twee soorten mensen.
Mensen die nadenken en mensen die niet nadenken kunnen. Mensen die het ingewikkeld maken en mensen die dingen simpel houden. Mensen die speelruimte hebben en mensen die niet weten wat spelen is! je hebt de waarheid zoekers en de leugenaars. je hebt mensen die verhalen vertellen en de verhalen aanhoren.

Je hebt de doeners en de passievelingen.

Er zijn twee soorten mensen wereldwijd





Zij die het begrijpen en zij die dat niet doen Je hebt mensen die praten en mensen die een hekel hebben aan luisteren. Je hebt gastheren en gasten, pestkoppen en de gepeste. Als het gaat om de toekomst dan zijn er drie soorten mensen. Mensen die dingen doen-Mensen die dingen laten gebeuren-Mensen die achteraf praten over wat er gebeurd is en zich dan later pas vragen gaan stellen. Je hebt mensen met verstand. iemand die je begrijpt, die kan waarderen. Je hebt leugens en statistieken en verhalen van journalisten doe verzonnen zijn. Je hebt mensen die maken iemands leven makkelijker of mensen die maken het je het hele leven al moeilijk. Mensen die vereenvoudigen of compliceren. Mensen die je goed laten voelen of je degenereren. Mensen die werken en mensen die alleen maar van krediet leven.

Als je presteert ben je goed als je dakloos bent moet je van de aardbol geveegd worden.


Mensen hebben twee redenen om iets te doen

Een goede reden of de ECHT REDEN

Je weet nooit met welke je te maken hebt en je zal je eigen keuze moeten maken.
 Ik ben een mens die let op mensen die zwijgen en die daadwerkelijk iets ondernemen. Ik accepteer dingen niet zo maar klakkeloos want als je dat blijft doen kan het nooit beter worden.
Er zijn maar twee soorten mensen Mensen die wel in God geloven of niet. Mensen die niet in God geloven zijn misleid, verkeerd geïnformeerd, aangezogen door bedrog. Ze kijken alleen maar naar het bloedvergieten wereldwijd, kijken met onlogische domheid. Ze geloven eerder in eht door de mens geschapen religieuze geld waarmee ze alle normen en waarden kunnen afkopen.
God heeft mij de kracht gegeven om mijn verhaal te doen, te schrijven totdat het mijn tijd is.

Ik schrijf en publiceer voor mijn medemens, voor hem, totdat we het EINDE hebben bereikt.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten