vrijdag 11 oktober 2013

De wereld wordt te klein voor God!


De wereld wordt te klein voor God!

 


Hoezeer het systeem wel niet rebelleert tegen God, maar tegelijkertijd via het rechtsysteem en de politiek claimt namens God te opereren, laat ons zien hoe snel het Christendom zal worden vernietigd – en de wereld is overgeleverd aan de tyranie van de goddelozen.
 
 
Men kan de in deze video hoeveelheid aangereikte aanvallen op God dan ook nog nauwelijks bevatten. Kinderen die op Amerikaanse scholen worden gestraft omdat zij van God houden of erover willen schrijven, de mainstream media die de kijker oplegt te jagen op kennis in plaats van geloof en hierin zover gaat dat zij de kijker vraagt of er een relatie tussen God en Goed bestaat.

Waarom in God geloven als we het in ons hebben het goede te doen, stelt bijvoorbeeld een Amerikaanse campagne! Welnu, als we zo in staat zijn het goede te doen, en als de overheden ons hiertoe willen aansporen, waarom is er dan zo weinig van zou je jezelf af kunnen vragen.

Hoe het echter ook zij, overal zien we de maatregelen om het geloof in God zo snel mogelijk totaal om zeep te helpen niet alleen in ijltempo toenemen, maar vooral worden gefinancierd worden door de VN, overheid en Atheïstische lobby's die willen dat de wereld zich van God bevrijdt.

Dit gegeven leeft dan ook steeds meer in de harten van mensen – of het nu verpakt zit in gekmakende spiritualiteit, in labyrinten van zogenoemde wijsheden – of dat het een regelrechte roep om afschaffing van God betreft – de voorbeelden zijn niet meer aan te slepen. Obama wil het Christendom zo snel mogelijk op de schop zien, maar ook de regelgeving van het leger richt zich voornamelijk op Christenen die als een gevaar voor de mensheid worden gezien.

Kan het nog gekker?


Nee, niet wat mij betreft, maar een feit is het!










Geen opmerkingen:

Een reactie posten