vrijdag 11 oktober 2013

De populariteit van Voet Tatoeages neemt toe!

De populariteit van Voet Tatoeages neemt toe!




De populariteit van voet tatoeages neemt in stijgende lijn toe. Ook beroemdheden laten hun voeten versieren met eigen ontworpen tattoos. Ik vraag me dan meteen af of het pijn doet en wat het kost. Natuurlijk doet het pijn en je moet er grof geld voor betalen. Het doet pijn omdat de botten op de voet meer aan de oppervlakte liggen en ook de pezen liggen vlak onder de huid.

De huid van de voet geneest ook minder snel als andere delen van het lichaam. Sommige mensen bedekken de geheel voet met tatoeages maar zoals bij mannen die alleen maar in dichte schoenen lopen zie je er niks van. Je moet al in open schoenen lopen en dat kunnen merendeel alleen maar de dames in hun sandalen en flats.

Sommigen zetten zelfs een voet tattoo onder op hun voet.




Je voet is een lichaamsdeel waar natuurlijk niet veel plaats is om te tatoeëren. Een zeer gedetailleerde tattoo gaat er niet op dus je blijft tot kleinere afbeeldingen of teksten beperkt. De tatoeage op de voet heeft minstens drie weken nodig om te helen. Je moet er voorzichtig mee om gaan en de voet goed steriel houden. Vooral als je werkt in een baan waar je gesloten schoenen moet dragen.





De voet is een gevoelig gebied en een tatoeëerder maakt onwillekeurige bewegingen op je voet als hij tatoeëert. Je moet dus stil blijven zitten en als je pijn hebt is dit verdomde moeilijk.





Toch zijn er ook nadelen verbonden aan een voet tattoo. De meeste tatoeëerders geven garantie op hun werk dus ook op voet tatoeages. Hun reputatie gaat voorbij zodra je een voet buiten de deur zet. Voet tatoeages zijn moeilijk goed te houden, genezen moeilijker en je zult al steeds op blote voeten moeten lopen om hem te kunnen tonen. Ook de zon heeft weer invloed op de tattoo die hem zelfs compleet kan vernietigen.


Voordat je een voet tatoeage neemt denk dan dit soort dingen, dus bezint eer ge begint.













Nieuw dit najaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten