vrijdag 4 oktober 2013

De chemische stortplaats die aarde heet!



                    De chemische stortplaats die aarde heet!

 
 
Nee, geen statistieken, geen overzichten, geen vervelende en bovendien nietszeggende getallen, maar een verschijnsel boven Kansas dat sinds vanmorgen de hemel totaal rood kleurt. Wat betekent het? Geen mens die het weet. Zeker is dat de normaal strak blauwe hemel boven Kansas nu nog het meest lijkt op een schilderij dat gemaakt is door een artiest die alleen nog de kleur rood in huis had.

Hoewel ik een tijdje geleden al las en schreef over de massale dierensterftes (waaronder het ondergaan van complete vispopulaties in nagenoeg alle oceanen van de wereld) en het al jaren bekend is dat de aarde onder de druk van de overheid en de grootindustrie verworden is tot een chemische belt, zijn er klaarblijkelijk nog steeds mensen die zich over verschijnselen zoals in Kansas hard grondig verbazen.

Ikzelf ben dat station al lang geleden gepasseerd, want meer en meer zijn en blijken we omringd door volstrekt onnatuurlijke verschijnselen die zich nergens anders dan op het bord van de dag van vandaag aftekenen.
 
 
 
 
 

Ik denk dan ook dat het niet lang meer duurt voordat het bolwerk van onherstelbare schade op zowel de bouwers als zij die er tegen waren instort en de gevolgen van die neergang niet meer te overzien zijn. Tja, en ook hier geldt – we staan erbij en kijken er naar – het enigste dat we met betrekking tot deze zaken nog zouden kunnen vaststellen is dat deze globale sluipmoordenaar in sommige gevallen adembenemend fotogeniek is! Aanstaande rampen beschikken nu eenmaal vaak over een oogverblindende schoonheid, een aangezicht dat al even bijzonder als aantrekkelijk is.
Binnenkort zal dat gezicht echter haar dodelijke ware aard laten zien, en mogelijk is het die universele grijns die als laatste licht door onze zintuigen worden geregistreerd.
 
 
 
 
 
 
 
Ik hou mijn hart dan ook vast onder deze nieuwe ontwikkeling.



Weekdeals (728x90)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten