vrijdag 4 oktober 2013

De Soevereine Zekerheid van het Geweten

De Soevereine Zekerheid van het Geweten




De gebeden van een smeekbede is vaak het zoeken van de richting van de bron, alle wijsheid oproepen vanuit het hart van God. Je legt je ziel bloot en smeekt om wijsheid en geduld, je wilt je geweten versterken en dat alles uit vrije wil. Je luistert in stilte naar de stem van wijsheid en verstand. Het gaat vaak om ons onderscheidingsvermogen en onze intuïtie. Het luisteren naar je eigen stem, het voelen van je hart, het volgen van energetische patronen en vertrouwen op jezelf.


Wijsheid is de hartslag van meditatie en gebed.


Je transformeert binnen je soevereine bewustzijn de zekerheid van het geweten.
Ons geweten wordt voortdurend getest. We worden uitgedaagd door onze intuïtie en ons onderscheidingsvermogen en van valse veronderstellingen van buitenaf. Om soeverein te zijn in deze wereld moet je jezelf niet blootgeven aan de scheiding die nu plaats vindt wereldwijd.
Je moet je zelf leren kennen en de sluiers van illusie opheffen die om jou heen hangen.


Je hebt de vrijheid om je eigen wijsheid te testen en moedig in je eigen wijsheid te staan.
Je kan spiritueel evalueren naar volledig onafhankelijk en bewust terug te gaan naar de bron, God !
Het heeft een enkele zin dat we de sluiers die over onze zielen hangen laten bestaan. Wie bepaalt dat wij de wetten moeten naleven van sociale conditionering om bijvoorbeeld verplichtingen aan te gaan waardoor er schulden ontstaan. Bureaucratisch wordt er afgedwongen dat we recht hebben om inbreuk te doen op andermans privacy.


Dat de eigendommen van mensen niet meer hun eigendom zijn en dat we die gewoon mogen stelen?
De overheid steelt onze privacy met hun twijfelachtige acties. Deze surrogaat overtreders voeren wetten uit die de mensheid vernietigen. Overheden dicteren schendingen van het mensenrecht en bepalen wat de vrije wil van mensen wordt.


Wij mensen vertrouwen teveel op de dubieuze motieven die ons voorgespiegeld worden. De nieuwsberichten die we voorgeschoteld krijgen worden gefilterd of dat nu op religieus niveau is of op politiek niveau. We worden afgeleid van onze eigen standpunten en worden bestraft als we niet trouw zijn aan een ander.


Soevereine intuïties stellen ons in de gelegenheid om te midden van het geklets en misvattingen wij onze eigen medeplichtigheid kunnen beoordelen. Het is de doodsklok van de menselijke geest en een belediging van onze eigen ziel.Het leven test ons karkater terwijl we leven in een maatschappij van corruptie. Het enigste wat nooit echt kan worden verdrongen is de vorm van religie, het geloof in God !


Wij moeten er voor zorgen dat er weer een soeverein bewustzijn komt in onze maatschappij, zodat wij als individuen, gemeenschappen, naties en buren een einde kunnen maken aan lijden wereldwijd en aan slavernij van de mensheid.
We breken Moeder Aarde af elke minuut van de dag weer een stukje. Laten we niet wachten om weer soevereine acties te ondernemen en deze omarmen. Wie wil er nu leven in een maatschappij van controle en dictatuur.

Ik ga voor soevereine vrijheid jij ook ?









Nieuw dit najaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten