maandag 21 oktober 2013

Een Ode aan alle vrouwen wereldwijd


Een Ode aan alle vrouwen wereldwijd




Na met duizenden mannen gepraat te hebben en geïnterviewd te hebben, is er een brief geschreven voor alle vrouwen wereldwijd. Mooie woorden aan het onderschatten en vaak vergeten geslacht.

Een openbaar excuus vaan alle vrouwen

Sorry vrouwen dat we ons gedragen als jongens.
We zien er wel uit als mannen maar hebben vak puberaal gedrag. We worden door onze ouders opgevoed als egocentrisch en genotzuchtig en we hebben dat pas laat door. We zijn gedreven om geld te verdienen en vinden het heerlijk om spelletjes te spelen.

Het wordt ons er in gestampt om te trouwen, maar geen deel van ons zelf in dit huwelijk te stoppen. Het kan zelfs zo zijn dat we onze eigen partner als bedreiging zien voor ons geluk.
Een echte man moet namelijk een vrouw eren en op handen dragen en koesteren.
Hij kan het huwelijk zien als een mogelijkheid om samen met zijn partner een nieuwe identiteit op te bouwen.

deze brief is een ode aan alle vrouwen wereldwijd ongeacht welke laag ze zich in de bevolking bevinden. Ongeacht geloof of status. Een ode aan alle vrouwen die jaar in jaar uit zwoegen en meer uren werken in de week dan de man. Vrouwen die niet klagen over hun taken en e dag in dag uit gewoon uitvoeren.

Vrouwen die er voor gezorgd hebben dat hun man in een goede bui kwam als hij depressief van het werk terug kwam. Die mannen meer ups geven dan downs en hun behandelen met respect. vrouwen hebben al bewezen dat ze sterk zijn in crisissen en sterk zijn omdat ze vrouwen naast zich hebben die hun steunen.

Een ode aan alle moeders wereldwijd die hun kinderen het leven schonken. Die moeders die op een liefdevolle manier en ondersteunende manier hun kinderen verzorgen. Er zijn vrouwen die riskeren hun eigen vrijheid als het aankomt op het beschermen van hun kind. Vrouwen die onder geweld leven en die pijnlijke offers brengen voor dat wat hen lief is.


Vrouwen strijden om gelijkheid wereldwijd, zijn activisten en nemen acties als ze zien dat er onrecht in de wereld is. Ze dienen zich aan als vakbond leiders en vechten voor rechten van werknemers. Ze willen gerechtigheid voor hun kinderen, voor hun ouders eigenlijk voor de hele gemeenschap. Overal in de wereld staan vrouwen op om te strijden voor wat hen lief is. Van Tunesië tot Japan en van de verenigde Staten tot Nederland. In Arabië worden vrouwen gearresteerd omdat ze strijden voor vrijheid en gelijkheid. In Mexico zijn er vrouwelijke activisten die onder gevaarlijke omstandigheden strijden. In Rusland zijn er geen vrouwenrechten en worden vrouwen seksueel uitgebuit.

Vrouwen kunnen alles worden wat ze willen omdat ze zo´n sterke geest hebben.
Niemand kan ze tegenhouden want hun geest is hun wereld. vrouwen zien de wereld als hun wereld waar ze deel van uit maken en die ze graag heel willen houden. Ze leven in een gekke wereld, een wrede en vieze wereld.

Moeders, oma´s, tantes zussen, vriendinnen !

Ze zijn je grootste vreugde en zitten vol liefde. Wanner een van hen moeder wordt dan vult zich hun hart automatisch met liefde die onvoorwaardelijk is. Het kind hoeft er niet om te vragen het is vanzelfsprekend. Vrouwen zijn de meest leukste, grappigste en de meest getalenteerde wezens op deze planeet.

Kijk hier op Plazilla waar vrouwen dominant aanwezig zijn met hun schrijfsels. Met hun artikelen, verhalen en gedichten. Hun inspirerende schrijf werken die bewaard blijven als een stukje geschiedenis.

je leest verhalen over opoffering voor hun kroost. Verhalen over de ziel, over zelf liefde, energie en materieel bezit. Onvoorwaardelijke liefde van een moeder naar een kind, momenten van tragedies en vreugdevolle momenten.

Echte vrouwen kennen geen jaloezie, geen afgunst en geen nijd.


De liefde van vrouwen is onvoorwaardelijk en sterk, omdat in de Bijbel staat dat liefde nooit faalt.




Here a dedication for the good woman all over the world

GOD BLESS


THE GOOD MOTHERS, SISTERS, AUNTS, DAUGHTERS AND GRANDMOTHERS




Geen opmerkingen:

Een reactie posten