maandag 7 oktober 2013

De volmaakte vreemdeling!

 

De volmaakte vreemdeling!

 




We hebben er allemaal wel eens van gehoord! Een vreemdeling die vanuit het niets verschijnt en het leven van anderen een totale andere afloop toedicht dan het noodlot voor diegenen in petto had.
Ongelooflijk maar waar, maar het zijn momenten als deze die het leven een andere afloop toedichten dan het noodlot in staat was te componeren.
 
 
 
Deze video bewijst dat mensen onderling in staat zijn de levensloop van anderen te veranderen en te bepalen, en dat liefde werkelijk geen kleur en ras kent. Het zijn momenten als deze waarop we onze grootsheid beseffen die verder op alle andere niveaus in het leven worden bestreden. Het zijn momenten waarop een dagje winkelen kan veranderen in een strijd op leven en dood, momenten waarop het noodlot ineens heeft bepaald dat uw gezin of het gezin van uw overbuur geen verdere doorgang mag vinden.
 

Hoe genadeloos en groots het noodlot soms ook toeslaat, soms heeft het de volmaakte vreemdeling over het hoofd gezien die, als het erop aankomt, in een ieder van ons schuilt. Een gewone man wiens leven maar een klein en onbeduidend onderdeel van het grote geheel lijkt, maar ineens eigenhandig en geheel zelfstandig dat noodlot verslaat in een strijd die anderen verlamd van schrik of ze tot tranen toe aan de grond nagelt.
 
 
In een wereld die feitelijk bol staat van de dagelijkse negativiteit is het soms de volmaakte vreemdeling die ons herinnert aan de alledaagse grootsheid in ons allen!
 
 
 
 



 
Nieuw dit najaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten