vrijdag 4 oktober 2013

De Wereldwijde Kanker Genocide



                         De Wereldwijde Kanker Genocide



De medische maffia onderdrukt al jarenlang de geneeswijze voor allerlei soorten kanker.
 De kennis bezitten zij om kanker te genezen aangezien ze zelf deze monsterlijke ziekte ja ook gecreëerd hebben. De kanker business zet ongeveer 400 miljard euro per jaar om wereldwijd.
De belangrijkste redenen voor kanker zijn de chemtrails, ons voedsel, chemicaliën, drugs, pesticiden, vaccins en de schadelijke hoeveelheid chemische suiker die wij binnen krijgen. De fluodering, de aspartaam en de MSG die er ook aan bijdragen.


De meeste mensen denken alleen maar dat kanker te genezen is via de dodelijke chemotherapie. Ondanks al die chemotherapie sterven er jaarlijks duizenden kinderen toch aan leukemie of een andere kankerziekte. Kanker is een onteerde en aan de kaak gestelde ziekte waarvan onderzoekers al vaker hebben aangetoond dat deze allang had kunnen genezen Publieke en privé fondsen vernietigen ziekenhuizen, klinieken en laboratoria voor wetenschappelijk onderzoek naar kanker.







De primaire doelen van de grote bedrijven van de farmaceutische industrie hebben maar een doel en dat is winst. Samenzweringen met de media komen dagelijks voor en ze worden ook nog ondersteund door overheden en andere belanghebbenden.



http://www.youtube.com/watch?v=BTGye7kA6rM#t=4043

De elite heeft de macht om ziekten te creëren en te bestrijden op hun eigen manier. Ik noem het een soort allopathie, geregeerd worden door sukkels zonder wroeging, die door te bedriegen winnen en die geen schuldgevoel hebben, die praten op een manipulatieve manier, oneerlijk zijn, wraakzuchtig, die intimideren, die amoreel zijn en die steeds weer valse beloften verkopen.






De medische monopolie is de gemeenste en gevaarlijkste monopolie die er bestaat. Commerciële ondersteuning georganiseerd door de elite. Het tijdschrift voor de Medical Assosiation melde onlangs 100.000 sterfgevallen alleen al in Amerika van verkeerd medicijngebruik. Artsen schrijven allerlei medicijnen voor en patiënten nemen ze in goed vertrouwen in terwijl er allerlei stoffen in die medicijnen zich tegenwerken ene en gif opbouwen in het lichaam


De synthetische geneesmiddelen worden verkeerd voorgeschreven wat neerkomt op 200.000 sterfgevallen per jaar. Kijk naar de medicijnen voor diabetes, geen van deze medicijnen is echt van aangetoond dat ze werken, maar ze zorgen wel voor allerlei negatieve bijwerkingen. De nieren worden aangetast en bloedvaten beschadigd. Meer dan 2 miljoen operaties per jaar worden onnodig uitgevoerd en ze kosten ook nog levens ook nog. Vrouwen zijn vooral hierbij de meest kwetsbare groep.







De helft van de wereldbevolking vertoont ziektes zoals diabetes, hoe bloeddruk zelfs al bij jonge kinderen. Tieners krijgen al hartinfarcten en zijn op jonge leeftijd al verslaafd aan antidepressiva. Veel artsen zijn naar mijn mening ook zelf slachtoffer van dit systeem en kunnen de ziekten niet meer behandelen zoals hun dat willen. Ze worden gedwongen protocollen uit te voeren waar ze niet achter staan anders raken ze hun vergunning kwijt.

Aan het begin van deze eeuw was de medische wetenschap in verval. Er waren geen kwalificaties om dokter te worden en medische scholen werden weinig gefinancierd. Nu wordt de markt der geneeskunde overspoeld met kankersoorten waarvan bijna 85 procent bewezen is af te stammen van giftige stoffen.

Artsen tegenwoordig weten bijna niks over voeding. Hun opleiding gaat alleen over medicijnen en andere drugs. Toch is ons lichaam afhankelijk van de voeding wat we eten en zo ook onze lichamelijke gezondheid. Rockeffeller begon invloed uit te oefenen op de farmaceutische industrie. Hij lanceerde ook de antidiabetica die alleen de symptomen bestrijdt maar de ziekte niet geneest.






Meer en meer mensen ontdekken een manier om hun gezondheid te verbeteren zonder medicatie.
Ze zien af van de slechte geneeskunde en gaan over tot alternatieve therapieën. Steeds meer fraude in de farmaceutische industrie komt naar boven en mensen weren zich af van de giftige medicijnen.
Het is ook goed dat we onze eigen gezondheid gaan beheren. Misschien wel het allerbelangrijkste op dit moment. De eigen verantwoordelijkheid nemen dat wij bepalen wat er in ons lichaam gestopt wordt. We kopen namelijk eerder een auto met kennis als dat we een medicijn innemen want dat nemen we maar klakkeloos aan dat het goed voor ons is.


Iedereen zou zijn of haar huiswerk moeten doen. Indien hij dit niet doet is dat een groot risico. Kijk naar wat artsen en specialisten je aanbieden voordat je het gaat innemen.

Kijk waarom Nederland een verbod heeft op natuurlijke voedingssupplementen, waarom zou dat zijn?


Geneeskunde is tegenwoordig een ebdrijf. Je arts wordt net zo betaald als de loodgieter of de glazenwasser en je hebt recht op informatie die jou betreft. Ook de arts verleent alleen maar een dienst. Indien hij niet wil antwoorden dan ga naar een andere arts.





Weekdeals (728x90)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten