maandag 21 oktober 2013

Beste lezers , het nieuwe evangelie is gewoon therapie !!



Beste lezers , het nieuwe evangelie is gewoon therapie !!


Niet God staat centraal in onze samenleving, maar goeroe´s, kaarten leggers, swami´s, levens coaches en onze therapeuten. Het Arnhemse bureau Bleke deed een onderzoek en meer dan een kwart van de therapeutische groepen blijken sekte´s te zijn. Let op mensen :

In opdracht van het Ministerie van Veiligheid en Justitie


Dhr Demmink

Tegenwoordig hebben we duizenden spirituele therapeuten die het beter weten dan God.
Een charismatische leider belooft dat hij jou helemaal zal helen en alle pijn bij jou zal wegnemen. Een groep therapeuten die als sekte wordt gezien gat je steeds meer beïnvloeden en de volgelingen, zoals dat genoemd wordt, worden dan onder druk gezet.  Indien mensen in zo´n therapeutische sekte zitten dan hebben ze niet in de gaten dat ze gehersenspoeld worden. Ze worden geestelijk helemaal geïndoctrineerd. kijk wat er allemaal aangeboden wordt anno 2013. Workshops, seminars, symposium´s, cursussen en trainingen.

Het is gewoon een grote fraude aar het alleen maar om subsidies gaat. Wie gelooft er nu dat een leider papier verkoopt waar geheime krachten in zit? je moet er wel 80 euro voor betalen voor een gewoon stuk papier. Rituelen worden bedacht om mensen te indoctrineren en te hersenspoelen zodat er niets meer van hun eigen identiteit over blijft.

Ik ben ook in therapie geweest en ik had wel door welke kant zo´n therapeut van het Riagg heen wilde. Ik had hem binnen tien minuten aan het huilen want als je de zaak omdraait hebben ze niks meer aan hun opleiding. later heb ik een goede psychotherapeute gehad die mij wel een patroon heeft laten zien wat in mijn leven telkens weer terugkeert.

Mij gaat het om wat er nu op dit moment plaatsvindt wat betreft het geloof.



Geloof wordt vaak afgebroken door therapie door middel van intimidatie. mensen raken helemaal verward en weten op een gegeven moment niet meer wat e moeten geloven. mensen gaan steeds meer op zoek naar verdieping van hun leven, ze willen levensvragen beantwoord zien. Mensen die zoekende zijn zijn ook beter te beïnvloeden.
Wat de een therapie noemt of een sekte noemt de ander een nieuwe religieuze beweging.


Kijk maar naar de Scientologie beweging die in de jaren 50 is ontstaan. de Bhagwan of de zogenaamde transformanten die in Hoeven bij Etten Leur leven.
Deze mensen willen een Hemel op aarde creëren omdat God zogenaamd heeft opgedragen je ziel te polijsten.











Leden van de ze beweging die ik een sekte noem, isoleren de leden en nemen ze alle bezittingen af. Therapeuten beweren dat God in hen zit. dat God woorden tot hen spreekt en dat patiënten of leden er naar moeten luisteren. Mensen moeten hun geest anders programmeren want God spreekt in de gedachten van de therapeut.

God is dus wedergeboren in de vorm van een therapeut.

de filosoof Robert Anton Wilson stelde al jaren gelen dat onze wereld zou bestaan uit duizenden verschrikkelijke religies. Er zou een nieuwe naam voor onze Schepper gegeven worden. Spirituele kasten zullen worden opengetrokken om het geloof in God te vernietigen. In Rusland heet God Bog, De basken noemen hem Jingo en ook Blooming HaHa Divine Wow Whirl-Zap-Gush Sublime Cackler Chthonic Riddler 3 . We hebben priesters, boedisme, confuciasme, atheïsme en andere godsdiensten.

Er staat duidelijk in de Bijbel dat we moeten geloven in God. We mogen de valse God therapie niet aanbidden. Wanneer een therapie een geloof vervangt dan praat je over afgoderij. De pseudo redder is een valse God die er zelf alleen maar door rijkdom beter van wordt.










Geen opmerkingen:

Een reactie posten