maandag 7 oktober 2013

De autostunt show in Disneyland Parijs is geweldig

De autostunt show in Disneyland Parijs is geweldig

 



De mensen die zich samenpakken op de tribune voor het decor voor de auto stuntshow in het Disneypark Parijs krijgen meer dan alleen waar voor hun geld – zij krijgen een spektakel van vanjewelste en kunnen kijken naar het ongelooflijke resultaat van stuurkunst uitgevoerd door relatief onbekende stuntmannen die hun wagens laten spinnen, draaien, springen en zo meer.
Vooral omdat het decor niet al te groot is vraagt de toeschouwer zich dan ook af hoe het mogelijk is dat er op zo'n klein gebied met zoveel auto's tegelijkertijd kan worden gestunt zonder dat er ook maar zoiets als een krasje op de wagens wordt veroorzaakt.

Er is een prachtig videofilmpje van geschoten dat menig kijker dan ook zal verbazen met betrekking tot de capriolen die de stuntrijders aan hun voertuigen weten te onttrekken. Het springen over vrachtwagens en springschansen, in sommige gevallen zelfs achteruit, lijkt dan ook veel meer het resultaat te zijn van een knappe filmmontage dan werkelijk te geschieden – maar de stuntrijders doen het en vermaken keer op keer een duizelend en opgewonden publiek.
 
 
Nee, het moet worden gezegd, de autostuntshow in Disneyland Parijs is meer dan slechts de moeite waard, het is een constante aaneenschakeling van capriolen die agressief maar vloeiend worden uitgevoerd door de mannen die og het meest lijken te zijn vergroeid met de auto's die ze besturen en aan we hun wil en stuurmanskunst in duizelingwekkende snelheid wordt opgelegd.

En voor wie er echt geen genoeg van kan krijgen is hier de lange uitvoering! Deze mannen dwingen niet alleen hun auto's tot nagenoeg ongelooflijke prestaties, maar ook op de motoren schuwen zij zich niet hun publiek te entertainen op een wijze waar zelfs Hollywood zich bij tijd en wijle achter de oren krabt! Genieten dus maar, van deze nietsontziende waaghalzen.
 
 
 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten