vrijdag 4 oktober 2013

Onze Soevereine vrije Wil

Onze Soevereine vrije Wil





In de Grondwet staat dat onze soevereine vrije wil vastgelegd.

Ons recht op zelfbeschikking, vrije wil, recht op meningsuiting die gerechtvaardigd is. Vrije wil is een rechtvaardigheid, ons soevereine recht. Je vrije wil mag gevoed worden en je mag de vrijheid hebben om in liefde te leven.


Vrije wil begint al bij de beschermende rol die ouders opdringen uit liefde.
Wijze ouders stimuleren de intuïtie van het kind en de aangeboren leergierigheid. Het kind kan dan leren zichzelf te ebschermen en kan mededogen ontwikkelen. Deze vaardigheden rijpen het kind en ze gaan open staan voor creativiteit, zelfstandig denken, doordenken dingen en groeien naar volwassenheid toe.

Als spirituele peuters met de perceptie van Gods bewustzijn zetten we onze eerste stappen naar individuele soevereiniteit. Religie zijnd e zijwieltjes van de kindertijd, van de kinderlijke ziel.
De rol van de overheid is om wetten te creëren die deze vrije wil ondermijnen. Er wordt duidelijk een schending gemaakt van vrije wil en ons soeverein denken. De taal van onze vrije wil is ook belangrijk omdat we begrepen willen worden. Taal geeft ons de vrijheid om te spreken over wat we willen. Door het gebruik van wijze woorden modderen we niet in discussies.





Vrijheid is onze kinderen toestemming geve om buiten te spelen zonder het gevaar dat ze misbruikt worden. Een zeiler die het water op gaat om zijn gedachten over het water te laten glijden.
Vrijheid is geen tirannie of chaos en anarchie want het is gebaseerd op wederzijds respect.
Vrijheid hebben we nodig om balans te creëren in ons leven. Ieder individu heeft het recht om te leven in vrije wil. In hun eigen individualiteit, potentieel. Te staan in zijn eigen levenskracht of deel uit willen maken van een groep ja of nee. Vrije wil heeft te maken met mededogen, gerechtigheid,grenzen en balans.



De maatschappij nu bestaat uit kunstmatige consensus, uit bureaucratie, gepolitiseerde religie zonder evenwicht. De dienstbaarheid volgt je van de wieg tot aan het graf. Geen eigen verantwoordelijkheid meer of eigen logica en onderscheidingsvermogen. Een gemandateerde maatschappij. Onze soevereiniteit wordt afgekocht onder het mom om ons land te beschermen.
De angst in dit land stijgt per minuut!
Zelfbeschikking is ons geboorterecht de sleutel tot onze vrijheid!








bol.com Partner

Geen opmerkingen:

Een reactie posten