vrijdag 25 oktober 2013

Afrika en andere landen worden opnieuw bedreigd met het KNIKKEBOL VIRUS

Afrika en andere landen worden opnieuw bedreigd met het

            KNIKKEBOL VIRUS




Knikkebol virus is een ziekte die ontstaan is in de Soedan zo rond de jaren 60. het is een invaliderende ziekte die alleen invloed heeft op kinderen en dan meestal jonge kinderen tussen de 5 en 15 jaar oud.

Nu op dit moment wordt Soedan ermee bedreigd e, Oeganda en Tanzania.
Kinderen worden moedwillig besmet met dit virus, een virus die hun groei permanent belemmerd. Kinderen kunnen zichzelf niet meer opwarmen waardoor ze gaan knikken met hun ledematen. Ze krijgen ook een soort epileptische aanvallen en het knik syndroom komt er dan nog eens extra bij.
Peter Spencer die deze ziekte heeft onderzocht verklaart dat kinderen in een soort tonisch clonische aanval terecht komen en vaak in kunnen storten ter plekke. Er blijkt een definitieve stoornis te ontstaan aan de hersenstam en wel bij de hippocampus.

Grote delen van Oeganda heeft kinderen met het Knikken Syndroom, een ziekte die ontstaat door het innemen van voedsel. Alleen al tussen augustus en oktober zijn er al duizenden kinderen overleden aan deze ziekte.

Ze noemen deze ziekte ook wel de Zombie Ziekte waar geen genezing voor is.

Deze ziekte zal zich door Afrika heen spreiden als een virus ongekend. Het is een dodelijke ziekte vaak verspreid door insekticiden, pesticiden, virussen. Jonge kinderen krijgen aanvallen na het eten van voedsel en moeten vijf uur bijkomen van de aanval voordat ze weer normaal kunnen functioneren. De lichamelijke capaciteit van de kinderen gaat na elke aanval drastisch onderuit.



Gezonde kinderen veranderen zomaar ineens in zombies die vanzelf dood gaan. Hun persoonlijkheid veranderd en elke beweging die ze maken heeft geen doel meer. Kinderen raken helemaal in paniek als ze zo´n aanval hebben gehad of krijgen en verdwijnen ergens de rimboe in. Moeders binden hun kinderen vast aan de voeten aan een houten paal zodat de kinderen niet weg kunnen vluchten.

Wereldwijd wordt er gepraat over de voorspellingen van het einde van de wereld. Over de vervoering, het bovennatuurlijke, de kometen die de aarde zullen treffen of andere voorspellingen. In de Apocalyps is voorspeld dat er ziekten zullen uitbreken die zijn weerga niet kennen, het worden pandemieën. Kijk maar naar de ziekten SARS en het Aids Virus.





De Wereld Gezondheid Organisatie waarschuwt al voor een dergelijke pandemie, dus mensen let op. Het center for Disease Control and Prevention in Amerika heeft al officeel gewaarschuwd wat je tijdens een zombie pandemie moet doen. je moet een nood pakket meenemen en je zo snel mogelijk melden bij een speciaal daarvoor ingericht vluchtelingen kamp.


Heeft Hollywood ons dit niet la laten zien door de film Dawn of The Dead?



Geen opmerkingen:

Een reactie posten