vrijdag 4 oktober 2013

Waarom houden de Russische vrouwen zo van Vladimir Poetin ?

 

Waarom houden de Russische vrouwen

                          zo van Vladimir Poetin ?





Vladimir Poetin is al de 60 gepasseerd en toch blijkt hij nog steeds attractief voor vele vrouwen. Vladimir is een echte waaghals wat snelheid betreft, kijk maar op onderstaande foto waar hij meedoet aan een high speed race . Zijn hart bonkte van zijn eigen rijgedrag.






Vrouwen houden van dieren e zo ook Vladimir Poetin. Hij heeft iets over zich wat zelfs nog een wild dier kan temmen. Op deze foto plaats hij een zender op een tijger in het reservaat Oessoeriejsk in 2008.






Hij is een strijder en in zijn kimono lijkt hij dapper en sterk. Hij bedrijft judo en elke vrouw zou zich veilig voelen onder de vleugels van deze man.







Hij kent geen angst en neemt het op tegen elke tegenstander. Hij waagt zich aan hoge snelheid, aan adrenaline en gevaar. Deze president van Rusland houdt van de meest technische apparaten en je ziet op deze foto de president op een sneeuwscooter war hij meehelpt een bosbrand te blussen.






Poetin bestuurt zelf vliegtuigen en aan de andere kant lijkt hij een tedere man, niet altijd intimiderend maar zelfs zacht als hij ene dier knuffelt. Hier knuffelt hij een Bulgaarse herdershond die hij cadeau had gekregen van de premier van Bulgarije.





Indien er een noodsituatie is staat Vladimir Poetin vooraan. Hij staat dicht bij de mensen en blijft altijd koel, sterk en onbevreesd. Hij overwint niet alleen politieke obstakels maar ook persoonlijke. Hij houdt van kinderen dus daar krijg je het hart van een vrouw al mee overstag.




Hij speelt piano zoals je hier ziet op een benefietconcert in Sint Petersburg in 2010.




Vladimir Poetin een jager maar ook een dierenliefhebber zoals je hier ziet.


Hij heeft een groot doorzettingsvermogen en is een mannelijk type. Hij houdt van dappere mannen en kan zelfs zijn slag slaan op de ijsbaan. Hij gaat onder water omdat hij van het oceaan leven houdt en laat zich in de oceaan vallen in een soort dompelpomp.





Voor een man boven de 60 ziet hij er nog goed uit en eigenlijk kan ik de vrouwen van Rusland wel begrijpen. Wat ik niet begrijp is de liefde voor een man die zijn land zo tiranniseert.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten