dinsdag 15 oktober 2013

Miljarden doden door de invoering van de CODEX ALIMENTARIUS


Miljarden doden door de invoering van de

          CODEX ALIMENTARIUS



Robert Verkerk een Nederlander die ik persoonlijk ken van het voedingssupplement Vemma, legt hier duidelijk uit hoe de Codex Alimentarius in elkaar zit.

Gruwelijk maar waar: Hermann Schmitz (rechtsboven) ,de voormalige NAZI topman van I.G.Farben, het bedrijf dat het gas voor de gaskamers van bijvoorbeeld Auschwitz leverde (achtergrond), is de vader van de Codex Alimentarius. En wie zijn de eerste slachtoffers van zijn nog veel massale genocide plannen?

Het staat al 47 jaar op het programma, maar de gevestigde media weigeren er nog altijd enige aandacht aan te geven: de officiële invoering op 31 december 2009 van de 'Codex Alimentarius', een serie richtlijnen ten aanzien van de wereldvoedselvoorziening, die volgens de Wereld Gezondheid Organisatie (WHO) en de Voedsel- en Landbouw Organisatie van de VN (de FAO) minstens 3 miljard mensen het leven zal kosten.

De Codex Alimentarius is officieel bedoeld om de verschillende standaarden en eisen ten aanzien van voedsel en voedingsstoffen in de wereld te harmoniseren, zodat de handel tussen de landen vergemakkelijkt wordt. Omdat de invoering van de Codex in 1994 door de Wereld Handels Organisatie (WTO) werd geaccepteerd en de WHO en de FAO toezicht houden op deze invoering, is er feitelijk geen sprake van een 'vrijwilligheid', hoewel dit wel als zodanig gepresenteerd wordt. Ieder land dat lid is van de WTO zal zich er aan moeten houden.

Dr. Rima Laibow, als medisch directeur werkzaam bij de Natural Solutions Foundation (NSF), strijdt al vele jaren tegen de invoering van de Codex Alimentarius. De Codex verbiedt het gebruik van talloze, nu nog vrij te verkrijgen en te gebruiken voedingsupplementen, vitamines en mineralen, en geeft strakke richtlijnen welke stoffen wél en welke niet in het voedsel mogen worden verwerkt.
De lijst met toegestane voedingsupplementen is volgens dr.Laibow beperkt tot slechts 18 stoffen, waaronder fluoride. Die stof heeft niet alleen geen enkel biologisch nut (ook niet voor uw gebit) maar is volgens velen zelfs zeer schadelijk voor de gezondheid. Belangrijke en veelal therapeutisch gebruikte voedingsupplementen worden echter vanaf 31 december net zo illegaal als heroïne.


Maar behalve het feit dat ons voedsel straks een groot aantal broodnodige gezonde stoffen wordt onthouden, vormen de circa 300 supplementen die wél door de Codex worden toegestaan, volgens dr.Robert Verkerk, oprichter en directeur van de Alliance for Natural Health (Alliantie voor Natuurlijke Gezondheid), een regelrechte bedreiging voor onze gezondheid.
De meeste van deze supplementen, zoals aspartaam, BHA en BHT (anti-oxidanten E320 en E321) zijn synthetisch. Dr.Verkerk is zeer bezorgd over het feit dat er geen enkele aandacht is voor de potentiële risico's die kleven aan langdurige blootstelling aan een dergelijke mix van allerlei synthetische supplementen (E-nummers e.d.) zoals die in de meeste voorverpakte voeding is terug te vinden.


Het wordt echter nóg erger. In 2001 besloten 176 landen om 12 zeer giftige organische chemicaliën, ook wel bekend als POPS (persistente organische vervuilingen) uit al het voedsel te verbannen. Er zijn veel meer schadelijke chemicaliën die in voedsel worden gebruikt, maar deze 12 waren unaniem als de aller-slechtste verklaard. 9 van deze 12 stoffen zijn pesticiden. Onder de Codex Alimentarius worden 7 van de 9 in 2001 verboden pesticiden echter weer toegestaan bij de productie van voedsel. In totaal staat de Codex het gebruik van 3275 verschillende soorten pesticiden toe, waaronder een aantal verdachte stoffen die waarschijnlijk kanker opwekken en de schildklier beschadigen.




Alleen grote concerns hebben baat bij invoering Codex

Het toezicht op organisch voedsel zal volledig in dienst komen te staan van de grote voedselproducenten. Talloze synthetische, chemische toevoegingen en dito bewerkingsmethoden zullen vrij spel krijgen. Als 'organisch' bestempeld voedsel mag wellicht gewoon bestraald worden en verborgen niet-organische middelen bevatten.

Het monster concern Monsanto, lid van de Codex, zal enorm profiteren van de nieuwe richtlijnen, omdat deze de invoering van steeds meer genetisch gemodificeerd voedsel zullen toestaan. Ook zullen zogenaamde 'terminator zaden' goedgekeurd worden voor de internationale handel. De planten en gewassen die uit deze terminator-zaden groeien, produceren geen eigen vruchtbare zaden, waardoor de boeren verplicht worden om ieder jaar nieuw zaad bij Monsanto aan te schaffen.
Vervolgens stelt de Codex, dat al het voor consumptie bestemde vee behandeld moet worden met antibiotica, en ook groeihormonen toegediend mag krijgen. Volgens dr. Laibow zal dit leiden tot de verplichte bestraling van alle uit massaproductie afkomstige voedingsmiddelen.

Vanwege al deze feiten bestempeld dr. Laibow de Codex als 'legalisering van verplichte vergiftiging en ondervoeding'. Volgens haar hebben de WHO en de FAO becijferd dat minstens 2 miljard mensen zullen sterven als gevolg van te voorkomen ziektes die ontstaan door ondervoeding, zoals bepaalde vormen van kanker, hartziektes, diabetes, et cetera. Nog eens 1 miljard mensen zullen omkomen als gevolg van het verbannen van noodzakelijke vitamines en mineralen.

Alleen de rijke elite zal toegang hebben tot zuiver voedsel en goede voedingsstoffen, waardoor zij het zullen overleven. Dr. Gregory Damato, wetenschapper en schrijver voor Natural News, kenmerkt de Codex als 'bevolkingscontrole in ruil voor geld'. Hij ziet de invoering van de Codex als onderdeel van de doelstelling van de Nieuwe Wereld Orde, om de wereldbevolking fors uit te dunnen en een 'duurzame' samenleving te creëren. Uiteindelijk moet volgens de machtselite zo'n 93% van de wereldbevolking verdwijnen (zie ook: Georgia Guidestones).

NAZI-oorsprong Codex Alimentarius


Dit gruwelijke gegeven is extra wrang in het licht van de feit, dat de 'vader' van de Codex Alimentarius Hermann Schmitz is, gedurende de Tweede Wereldoorlog president van het beruchte Duitse concern I.G. Farben, en tijdens de tribunalen van Neurenberg schuldig bevonden aan misdaden tegen de menselijkheid, omdat zijn bedrijf Nazi-Duitsland voorzag van het gas waarmee miljoenen Joden en anderen in concentratiekampen vermoord zijn.

Nadat Schmitz uit de gevangenis kwam ging hij onmiddellijk naar zijn vrienden bij de VN, en presenteerde een alternatief voor zijn oorspronkelijke genocide plannen. Onder het mom van 'consumentenbescherming' werd een handels commissie opgericht die de naam 'Codex Alimentarius' kreeg. Deze Codex heeft sinds 1962 echter nooit de gezondheid van de wereldbevolking op het oog gehad, maar alleen het in staat stellen van bedrijven om enorme winsten te maken, ten koste van de gewone burgers.

Er is nog een klein beetje hoop dat de invoering van de Codex niet wereldwijd afgedwongen kan worden, omdat de WTO in het verleden regelmatig geweigerd heeft om de door de handels commissie Codex Alimentarius opgestelde richtlijnen als de enige standaard te gebruiken bij het oplossen van handelsgeschillen. Een onafhankelijk land zou dus kunnen besluiten om de Codex niet in te voeren. Als meer landen hetzelfde doen, dan wordt de kans op een succesvolle ontduiking van de nieuwe richtlijnen alleen maar groter. Ook kunnen landen mogelijk voedselproducenten verplichten om op hun etiketten aan te geven dat er genetisch gemanipuleerde ingrediënten zijn gebruikt.

De NSF is bezig met het opstellen van modellen die door overheden kunnen worden gebruikt om eigen, op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde richtlijnen ten aanzien van het gebruik van vitamines, mineralen en andere toevoegingen in te voeren of aan te passen. Bij een toekomstig handelsgeschil zal de WTO, die normaal gesproken een land dat de Codex wél heeft ingevoerd in het gelijk zal stellen, dan kijken naar de wetenschappelijke bewijsvoering die achter de door het andere land ingevoerde, afwijkende richtlijnen staat.

In de VS kunnen burgers reeds een petitie ondertekenen waarin de overheid wordt opgeroepen om de Codex Alimentarius niet in te voeren en het gebruik van goede en gezonde organische supplementen niet te verbieden.

In Nederland is het protest al te laat daar de Codex Alimentarius al ingevoerd is

Ministerie van Economische Zaken Nederland over de Codex Alimentarius

http://www.codexalimentarius.nl/


Geen opmerkingen:

Een reactie posten