maandag 21 oktober 2013

Er wordt haastig gezocht bij de jeugd naar psychoses


Er wordt haastig gezocht bij de jeugd naar psychoses



Ja mensen er staat wat in de krant tegenwoordig. Ik schrik van deze artikelen want het is gewoon waanzin. Elk gedrag van kinderen wordt in een hokje gestopt en er wordt een ziektebeeld aan opgehangen. Jongeren melden zich steeds vaker met psychische problemen en dan praat ik over leeftijden van zo´n 14-16 jaar. Er kan zelfs al bepaald worden dat er iemand aanlegt voor psychoses.

Het artikel in de krant heette:

KNETTERGEK MAAR WEL MET VOORBEDACHTE RADE

tegenwoordig worden zelfs moordenaars afgeschermd omdat ze beweren in een psychose te hebben gezeten op het moment van de daad. In Haaksbergen werd een meisje vermoord die de moordenaar goed heeft toegetakeld. helaas kan deze man niet veroordeeld worden want hij zat in een psychose.
Een psychose is officieel een psychiatrische stoornis waar de werkelijkheid verdraait wordt, waar je de waarheid anders verneemt en interpreteert.
Een professor genaamd Max Green van de universiteit van Nottingham heeft psychose bestudeerd en praat over een hoax. Ons ministerie wil kinderen een stempel op het voorhoofd drukken van:

PSYCHOTISCH



Kinderen hebben geen psychoses mensen. Kinderen worden in de steek gelaten door ouders die kinderen op de wereld zetten om ze daarnaar te verwaarlozen. Wat moeten kinderen anders dan zich te verzetten door buitenshuis verzet te plegen. kattenkwaad uit te halen, beïnvloed worden door lover boys, door drugs, alcohol en pedofielen.


Psychose heeft niks te maken met kinderen die verdwaald zijn in het leven. Die in de steek gelaten worden door verzorgers en ouders en die niet weten waarheen. Houdt rekeing mensen dat het vergiftige voedsel, de lucht en ons drinkwater mede bepalend is voor dit soort ziekten.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten