vrijdag 4 oktober 2013

Een Russische arts vermoord een baby, verbrandt het lichaam en vertelt de moeder dat het kind doodgeboren is !


Een Russische arts vermoord een baby

verbrandt het lichaam

en vertelt de moeder dat het kind doodgeboren is !






Alexander T uit Rusland was een 28 jarige verloskundige werkzaam in een ziekenhuis in Khakassia. In februari 2013 kwam er een patiënte op zijn afdeling die ter observatie werd binnen gebracht vanwege haar zwangerschap.


De vrouw verwachte een tweeling en ze had al problemen gehad tijdens de zwangerschap. Ze moest die dag bevallen en toen ze wakker werd na de bevalling bleek een van haar baby´s te zijn overleden. Dit was echter niet waar want het andere jongetje kwam levend ter wereld. Dit detail kwam slechts enkele dagen na de bevalling naar boven.
Alexander T, hoofd assistent van haar afdeling, dacht dat de dood statistieken van het ziekenhuis invloed zouden hebben op de perinatale sterfte van baby´s. Zodra een kind namelijk sterft tussen de 21 weken en vlak na de bevalling wordt er onderzoek op verricht om er achter te komen waaraan het kind is gestorven.


Mij is door het buitenlandse artikel niet helemaal duidelijk hoe dit voorval nu aan het licht is gekomen, maar het is te verschrikkelijk voor woorden. Getuigen zeggen die aanwezig waren bij de bevalling dat de baby wel een abnormale huidskleur had, maar dat het kind gewoon ademde.


Alexander t wordt nu beshculdigd van moord en zal een gevangenisstraf moeten uitzitten van 20 jaar. Op 16 april 2013 werd hij veroordeeld voor deze gruwelijke misdaad.
Waarom plegen artsen zo´n misdaad. Een baby weghalen bij de moeder, het in brand steken en dan laten verdwijnen in een donker plekje in het ziekenhuis.


Heeft hij gemoord alleen vanwege de statistieken of is hij gewoon satan in eigen persoon ?
We zullen het nooit weten denk ik maar hoe verschrikkelijk voor de moeder om er achter te komen dat haar baby gewoon levend is verbrand.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten