vrijdag 25 oktober 2013

De Racistische Gekte die over Nederland heen waait

De Racistische Gekte die over Nederland heen waait



Ik hoef maar de naam Zwarte piet in te toetsen op Google en er komt me toch een relaas uit. Onvoorstelbaar mensen waar de mens zich mee bezig houdt. Nederlandse regering buigt zich over het vraagstuk Zwarte Piet, waar komt hij vandaan en mag hij nog blijven? De VN heeft een groep van vier rapporteurs geformeerd die een antwoord op het debat verlangen dat thans heel Nederland bezig houdt!
De hype van Zwarte piet is extra in het leven geroepen om mensen te misleiden. Denk je nu werkelijk dat de regering zich echt bezig houdt met een fictief persoon? Een persoon waar volwassenen niet in geloven maar onze kinderen wel. Een Sinterklaas die met een opplak baard door Nederland rent, vaker bezopen in een café zit, van het paard afvalt en die een paar Zwarte Pieten naast zich heeft lopen.
Zwarte Pieten die al sinds jaren bestaan, die het Sinterklaasfeest juist zo leuk maken.
Het Sinterklaasfeest moet blijven inclusief Zwarte piet voor onze kinderen en kleinkinderen.
Deze hype leidt ons af wat er daadwerkelijk gebeurd in ons land. Psychologische testen worden gedaan om te kijken hoe ver menselijk gedrag wel kan gaan. In dit geval worden er liedjes aangepast er worden speciale face book pagina´s aangemaakt, de minister wordt er bij gehaald en het worden prioriteit artikelen.
Ik heb mijn partner gevraagd er zijn mening over te geven want die wist nog niet dat dit zich afspeelde. Hij en ik zijn namelijk te druk bezig om een vangnet op te bouwen voor mensen die uitgezet zijn, die geen inkomen meer hebben zoals wij, mensen die dakloos zijn.
Luister naar wat hij er over te zeggen heeft en
neem je die moeite want er is echt
een gekte uitgebroken in Nederland.

Hier het filmpje en luister het of anders geef geen duim



Geen opmerkingen:

Een reactie posten