maandag 21 oktober 2013

De Bijbelse profetieën van de Eindtijd doen mij beven


De Bijbelse profetieën van de Eindtijd doen mij beven.

De Hemel rommelt, knalt, beeft en veroorzaakt mystieke golven.
Je hoort zoem geluiden in de lucht, luide knallen die ze sonic booms noemen.
Ook hier in ons land ontvangt de overheid tientallen telefoontjes over dit soort voorvallen maar wie heeft er nu het antwoord op? Het handelt zich niet om een aardbeving, er worden ook geen militaire oefeningen gehouden en ze zij ook nergens aan het boren of andere oefeningen aan het doen. You Tube staat vol met filmpjes van mensen die deze geluiden hebben vastgelegd.

Zijn deze geluiden elektromagnetisch of is de aarde aan het huilen?

Gisteravond zo tegen half twee in de nacht werd ik werkelijk uit mijn bed geknald door een luide knal. Twee achter elkaar. De laatste weken gebeurd dit elke nacht en ik vraag me werkelijk af waar dit vandaan komt.

De Bijbel voorspelt vele zaken die allemaal te maken hebben met de Eindtijd.



Valse leraren leiden af van het woord van Go.
Ze leiden af van Gods woord door valse profetieën. Deze valse profeten hebben alleen maar grote honger naar geld en het zijn gladde praters. Ze verdraaien de Bijbel met misleidende woorden.
De Bijbel si al vertaald in meer dan 24 talen en zelfs dialecten.
De technologie van de televisie en inzet van satellieten werd zelfs in de Bijbel over gesproken.

Het nieuws zal reizen met de snelheid van het licht.
In Mattheus staat dat in het einde der tijden zwaarden en speren door de lucht zouden vliegen. Vandaag de dag praten we dan over nucleaire wapens, biologische en chemische wapens die alle levende wezens uitroeien op deze prachtige planeet. Jezus voorspelde ook dat er nooit een gezamenlijke poging ondernomen zou worden om de vrede terug te laten komen op aarde. Wereldwijd zouden mensen schreeuwen om vrede maar er zal geen actie ondernomen worden.

De antichrist zal gaan praten over vrede en openbaart zich als de redder van het volk. Hij zal Israel de vrede beloven en velen zullen hem volgen. De antichrist heeft duistere bedoelingen en hij zal zoals dat in Daniel staat de wereld breken. Damascus zal ook vernietigd worden. Veel terroristische organisaties zetelen in Damascus en God zelf verklaart dat er met geweld terug genomen wordt wat van hem is.

Het weer zou chaotisch worden met luide knallen in de lucht, zeeën die wild worden en uitsterven en golven die brullen. Onze Schepping zoals dat in de Bijbel staat zal barensweeën krijgen. In Daniel staat dat er een wereldregering komt, de EU zal gaan overheersen en zich wereldwijd politiek en economisch gaan verenigen. Ze zijn er al i geslaagd om een wereldregering te creëren, een wereldreligie en een wereldbank.

Waarom zou Sadam Hoessein omver zijn geworpen?





Etnische conflicten zouden ontstaan zoals nooit tevoren.
De aarde zou worden gevuld met geweld, abortussen, moord, kindermisbruik. Jezus voorspelde ook de angstige gezichten, het terreur, de terreur aanslagen. In Daniel praten ze ook over de industriële revolutie, een voorspelling van meer dan 25000 jaar geleden. Onze kennis zou toenemen als een explosie en zou zich elke vijf jaar verdubbelen. Onze kennis is zo verdubbeld dat we ziekten niet uitroeien maar nu creëren. Zoals kanker, aids, ebola, sar, leukemie, diabetes en alle andere ziekten die er vroeger niet waren.









In Openbaringen staat de globalisering van nu, een overheid die op weg is de wereld te verenigen in het belang van hun eigen doel. Een man beheert en controleert het bankwezen en de handel en de wereld zou gecontroleerd worden door een computer aangestuurde maatschappij.
De generatie van nu zal openstaan voor het teken van het beest op hun voorhoofd, Openbaringen 13:16 er op getatoeëerd of ingebracht. Hongersnoden zouden de aarde beheersen en naar schatting leven er nu een miljoen mensen in extreme honger.

Er gebeuren onverklaarbare zaken in de Hemel, zoals de knallen waar ik in het begin over schreef. Mensen zien ook valse ufo´s, zien lichtflitsen, horen de Zeven Bazuinen wereldwijd.
De zon zou de aarde verschroeien en onze atmosfeer zou gaan veranderen.
Israel zou een natie worden en ook dat is in 1948 al gebeurd. Meer dan vijf miljoen Joden zijn teruggekeerd naar Israel hun thuisland. Joden vanuit landen zoals Europa, Azië en Amerika. Israel zou veranderen van een dorre woestijn in een bloeiende industrie, en dat gebeurd ook nu door een 200 miljoen dollar omzet in sierplanten en bloemen. Alleen al in 2006 zette dit land 40 miljard om. Jeruzalem zal worden herbouwd staat er in de Bijbel. De Joden zouden van bossen, bomen en planten leven. Na een onvruchtbaarheid van twee millennia zijn er sinds 1900 meer dan een miljard bomen en planten in Israel geplant.





Jeruzalem zou vertrapt worden staat in Lucas, vertrapt door de heidenen om de stad te herwinnen. Hitler probeerde de Joden al uit te roeien en zo doet dat ook de Antichrist. Hij roeit ze uit door verdrukking en verspreid antisemitisme als een epidemie. De omringende landen van Israel zijn op vernietiging uit van dit land en het laatste uur is geslagen.


Dagelijks lezen en horen we nieuws uit Jeruzalem. Het ene conflict na het andere over Jeruzalem en de VN en de wereldleiders willen er een internationale stad van maken. Israel is al zo vaak aangevallen in oorogen maar ze versloegen altijd nog de vijand. Zelfs bij de eindstrijd wanneer het lijkt dat Israel vernietigd wordt zal de heer hen verlossen.


Ook voorspeld is dat Rusland in aanzien zou stijgen als militaire macht. Veel van de zuidelijke staten behoren al toe aan Rusland, de militaire grootmacht. Iran, Soedan, Libië, Turkije doen allemaal mee aan de vernietiging van het Heilige Land. Roofvogels zullen het vlees eten van vijandelijke legers in de strijd tegen Israel staat in Openbaringen. Miljarden vogels trekken over Israel tijdens de lente, roofvogels die azen op dood vlees. Rivieren zullen uitdrogen en er zal extreme droogte ontstaan. Er zal een grote verdrukking heersen en naties zullen bloeden. Egypte was een nederig koninkrijk en een van werelds oudste beschavingen, nu is het een ruïne.
In Lucas staat dat er zich grote overstromingen zullen voordoen en aardbevingen. Huwelijken zullen ontbonden worden en zelfs de katholieke kerk verbiedt hun 400.000 priesters, monniken en nonnen te trouwen. De orthodoxe kerk, de hindoes, boeddhisten en andere religieuze groepen worden ook het verplichte celibaat opgelegd.


Onze generatie bestaat niet meer uit eigenliefde, zelfredzaamheid,
de jeugd is rebels geworden en mensen kicken op materialistisch genot.





In de Bijbel staat letterlijk geschreven dat Christenen gehaat zullen worden. Er staat duidelijk dat je geen kerstliederen moet gaan zingen en ook geen kerk moet aanbidden. Homoseksualiteit zou pronken in de Eindtijd in het goddeloze Somom. De NWO heeft een homoseksuele agenda klaar wat bij mij agressie en haat opwekt. Deze agenda wordt opgedrongen aan onze maatschappij en vooral aan onze kinderen aangezien het in 2014 een verplicht schoolvak zal gaan worden.
Onze wereld zal uitgeput raken en steeds meer zie je anti christelijke boodschappen en oproepen van angst. Een boze vrouw, gevaarlijke vrouw zelfs, zal het gezicht worden van de aarde. Epidemieën vinden plaats van drugsgebruik en geestverruimende drugs.


Mensen zullen zich bezig houden met hekserij, magie en occulte praktijken stat in openbaringen. Een derde Wereldoorlog zal ontstaan en talloze paranormale gebeurtenissen zullen plaatsvinden.
Ondanks de vele waarschuwingen van de Bijbel, Gods Woord, luisteren, denken en voelen de mensen niet. Het is een belofte dat mensen die in Gods woord geloven gered zullen worden want zij zijn de zaden van het evangelie. De andere verleidende geesten zijn de leerlingen van demonen, De zogenaamde Christenen die zich bezig houden met hekserij, yoga, helderziendheid en channeling. Dit werd duidelijk door God verboden maar toch wereldwijd worden deze activiteiten steeds groter.

De Tien geboden worden gezien als een morele code.




In Openbaringen staat duidelijk dat Gij alles moet afwijzen wat afleidt van de Schepper.
Standbeelden, kerken, afbeeldingen, bezittingen,positie, plezier en zelfs personen. Elke film o elke reclame bezit wel een godslastering. Hollywood werkt er hard aan mee en onze jeugd weet niet meer wat Gods Woord inhoudt. Ze groeien op met seksuele immoraliteit, kijken internet porno, wellustige films, televisie shows en tijdschriften met ontucht.
God onthoudt alles van ieder mens en weet elk geheim van je verleden.
Niets is voor Zijn ogen verborgen en geen enkel woord voor Hem niet hoorbaar. Ik zou willen dat mensen wakker werden uit hun spirituele sluier om weer te vertrouwen op God.

Hij zal je namelijk nooit teleurstellen !


Geen opmerkingen:

Een reactie posten