vrijdag 11 oktober 2013

Truckers bezetten Washington


Truckers bezetten Washington



Vandaag is er in Amerika een bezetting van wegen begonnen door een enorme groep vrachtwagenchauffeurs die willen dat de grondwet wordt hersteld en dat de senatoren die de grondwet niet nakomen worden gearresteerd. Maar het is meer dan dat, zij staan ook symbool voor een belegering en complete verlamming van het bedrijfsleven voor een periode van drie dagen!

Op deze manier willen de Amerikanen hun overheid laten weten dat zij niet langer gaan voor een syteem van bedrog, corruptie en officiele leugens. De Amerikanen zijn het zat en de groep wordt steeds groter. Ik denk dat we hier in Nederland zeker wat van kunnen leren. Want de Amerikanen beseffen dat men er persoonlijke ravage voor over moet hebben om de absolute ramp te voorkomen. De graaizucht van de enkeling heeft de wereld namelijk naar de rand van de afgrond gebracht. En we weten inmiddels allemaal dat er maar een uitweg uit de economische afgrond is; die van oorlog en genocide. Het volk betaald in dit geval wereldwijd een prijs die het nog onmogelijk kan opbrengen.

De periode van nog aanwezige alternatieven staat op instorten en ja, ook hier in Nederland. De tijd is bijna om, en op welke weg we ons dan ook mogen bevinden, dan is er geen weg meer terug
Ik vraag me af hoeveel mensen het nog zien en onder ogen durven te komen. De duisternis is wereldwijd bijna zo dik dat ze in staat is een kaars te doven. Het is nu of nooit!

Hier de waarschuwingen uit de globale zandloper van de laatste minuten!
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten