maandag 2 december 2013

25 vulkanen spuwen inmiddels vuur en as – maar de mainstream media zwijgt!

25 vulkanen spuwen inmiddels vuur en as

Maar de mainstream media zwijgt!





25 vulkanen zijn zo goed als spontaan tot eruptie gekomen, duizenden mensen inmiddels geëvacueerd maar wij mogen het doen met So you think you can Dance en de Voice of Holland.
Mensen die dit nieuws volgen, schrijven de gebeurtenissen toe aan de komeet Ison die met rasse schreden de aarde nadert. Toen de komeet de maan van Jupiter passeerde zorgde dat proces voor enorme vulkaanuitbarstingen en hetzelfde gebeurde op Mars.

Wereldwijd kon inmiddels zonder ruimte voor twijfel worden vastgesteld dat de elite enorme ondergrondse steden en structuren heeft laten aanleggen en men kan deze ontwikkelingen dan ook niet anders zien dan de voorbereiding op iets dat het aardoppervlak bedreigt – hetzij een kernoorlog – hetzij een enorm natuurgeweld, een virus, of wat dan ook.
Zeker is dat de elite haar op onze belastingcenten verkregen gouden eieren heeft ingezet en haar overlevingskansen onder de oppervlakte groter acht dan erboven.

Wat dit alles betekend mag u voor uzelf invullen, maar hoe zouden we nog kunnen spreken van toeval? De afgelopen zaterdag 23 november 2013 explodeerden in zes verschillende landen alleen al zeven vulkanen tegelijkertijd.
Steeds meer mensen beseffen zich inmiddels dat het einde der tijden niet lang meer op zich laat wachten en dat er gebeurtenissen voor de deur staan die een ieders voorstellingsvermogen verre te boven gaan.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten