maandag 2 december 2013

De meest aangrijpende en mooiste video op You Tube!

De meest aangrijpende en


mooiste video op You Tube!






Ik weet het, ik schrijf maar al te dikwijls over het oprukkende kwaad dat ons Nederlanders al ingesloten heeft en via onze buurlanden steeds dichterbij lijkt te komen! Oorlogen, genocides, hongersnoden, natuurfenomenen en rampen, om nog maar niet te spreken over de totale teloorgang van onze rechtstaat en economie!

In de wereld van vandaag lijkt er niets positiefs meer te gebeuren, en als het al gebeurd dan is het uiteindelijk achteraf niet veel meer dan het doorbreken van wat zonlicht door het eindeloos en steeds dikker wordende wolkendek van de dagelijkse negativiteit.

Maar eens in de zoveel tijd wordt er een gebeurtenis vastgelegd die meer is dan een korte periode van zonlicht, een gebeurtenis die het hart niet alleen verwarmd en raakt, maar ons laat zien dat het anders kan – en dat we het zelf heel gemakkelijk kunnen doen. Iets dat voor altijd bij je blijft, iets dat als we het gaan ondernemen voor een steeds verregaande en grotere ommekeer zal zorgen!

Want, de wereld die we voor lief hebben genomen, de ronduit ziekelijke en misdadige prioriteiten die we op bevel najagen, hebben afgedaan. De wereld is stervende – het kwaad rukt op – en steeds meer mensen raken alles kwijt en glijden daarna af in de zichtbare wereld van moedwillige vergetelheid.

Kunnen we dat keren? Ja, dat kunnen we!

 
 
 
Een protest van Anonymous krijgt namelijk een onverwachte wending als men op een man genaamd Steven uit Nottingham stuit!
 
 
Ik hoop dat u DEZE VIDEO dan ook bekijkt met zowel uw ogen als uw hart – en nooit meer vergeet!

Want als we iets vergeten zijn, dan is het niet alleen onze eigenlijk menselijkheid, maar vooral die van onze medemens!






Geen opmerkingen:

Een reactie posten