maandag 2 december 2013

China lanceerde reeds in 2010 atoomraketten in het volle zicht van Los Angeles!

China lanceerde reeds in 2010 atoomraketten

in het volle zicht van Los Angeles!



Op 30 oktober en 20 november 2013 lanceerde de republiek China vanaf een nucleaire onderzeeër twee ballistische raketten van het type JL-2 ter hoogte van de Staat Oregon.
 
 
 
 
Al eerder zorgde China voor een soortgelijk en afschrikwekkend spektakel – op 10 november 2010 lanceerde een uit Hainan afkomstige onderzeeër nota bene in het volle zicht van Los Angeles een intercontinentale ballistische raket vanuit de wateren voor de kust van Zuid-Californië.
Met betrekking tot deze gebeurtenis in 2010 logen zowel het Pentagon als de main stream media er lustig op los en bestempelden de lancering ‘zelfs als een ‘vuurbal, meteoor of contrail!’

 
 
 
 
De recente lanceringen hebben onder het volk echter de angst doen toenemen voor een nucleair conflict, gelet op de bijna krankzinnige expansiedrift van de VS en de hieraan gelieerde kapitalistische krachten die Paus Francis onlangs als volgt samenvatte:
Hoe is het mogelijk dat we in een wereld zijn terechtgekomen waarin het doodvriezen van een thuisloze bejaarde geen nieuws is, terwijl we tegelijkertijd moeten vaststellen dat wanneer de beurs twee punten verliest hieraan hele nieuwsuitzendingen worden geweid?

Hoewel een overgroot deel van de Amerikanen nog in de totale onwetendheid verkeert met betrekking tot de zichtbare voorbereiding van de oorlog der oorlogen en de Amerikaanse pers het voorlopig houdt op oefeningen van strategische aard – geldt dat niet zozeer voor de pers in de overige delen van de wereld.

Doug Sanders, verbonden aan The Globe (Canada's toonaangevende krant) meldde dan ook in de vijftiende juli editie van dit blad dat de VS en China zich beiden voorbereiden op een all-out oorlog en wondt er in zijn berichtgevingen dan ook geen verdere doekjes om.
 
 
Zowel het Pentagon als het Chinese bevrijdingsleger bouwen hun militaire strategieën op! Uit alles blijkt dat er een wereldwijde oorlog in de maak is.
 
 
De voorbereidingshandelingen van het Pentagon lijken niet langer onder toezicht te staan van het Witte Huis of het Amerikaanse congres, waaruit de indruk ontstaat dat het Pentagon min of meer functioneert als een onafhankelijke staat binnen de staat.
Het Pentagon werkt voornamelijk slechts nog aan de Airsea Batte strategie en stoomt onder het oog van de rest van de wereld meer dan 320.000 militairen klaar op het uitvoeren van een simultane land en luchtaanval op China in het geval van het uitbreken van een oorlog in de Zuid-Chinese zee of de omliggende gebieden’.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten