maandag 9 december 2013

De vreemde beelden van het ongeluk van Paul Walker kunnen niet worden verklaard!


De vreemde beelden van het ongeluk van Paul Walker kunnen niet worden verklaard!


De onlangs in een auto-ongeluk omgekomen Amerikaanse acteur Paul Walker (The fast and the furious) ziet zich na zijn dood omringd door onophoudelijke speculaties met betrekking tot de ware toedracht en alle feiten en omstandigheden die tot zijn dood hebben geleid.
Er zijn veel mensen die niet geloven dat de dood van Paul Walker een echt ongeluk is, ook al kunnen zij niet precies aangeven waarom hij vermoord zou zijn.

We weten allemaal dat op het internet de samenzwering regeert – dit feit hebben we min of meer te danken aan de overheden en de mainstream media zelf die de ene leugen op de andere stapelden – maar ook omdat we nu eenmaal in tijden leven waarin het wantrouwen van een groot deel van de bevolking en dat gericht is op de instanties die ons omringen, nu eenmaal regeert.

Ikzelf besteedde geen enkele aandacht aan Paul Walker omdat ik de mening ben toegedaan dat zijn dood in een wereld die toestaat dat duizenden kinderen per dag de hongerdood sterven, niet belangrijk is. De zoveelste elite Hollywood ster die het loodje legt, meer niet! Als het niet aan drugs of drank is, dan storten ze wel met vliegtuigen uit de lucht of raken betrokken bij het een of andere dodelijke auto-ongeluk.
Echter, toen ik de onlangs vrijgekomen beelden zag van een verkeerscamera waarop het ongeluk en de exploderende auto werd vastgelegd, krabde ik me toch achter de oren.


Ik vraag me werkelijk af waar we hier nu precies naar kijken. Een pijlsnel object verschijnt vanuit de camerahoek rechtsboven, boort zich in de plaats des onheils waarop direct de wagen explodeert.
Natuurlijk zou je kunnen discussiëren over ‘wat het nu eigenlijk precies is waar we hier naar kijken’, maar we kunnen niet stellen dat er niets voorafgaat aan de crash en de daarop volgende explosie.
De lantaarnpaal theorie (er zijn namelijk mensen die menen dat het een lantaarnpaal of een ander stuk puin is dat tijdens het ongeluk werd weggeslingerd en terugstort op straat) kunnen we echter vergeten, omdat de snelheid waarmee het object zich verplaatst vele malen hoger ligt dan de snelheid van een val!
Mogelijk is de kwestie omtrent Paul Walker dan toch niet zo duidelijk als in eerste instantie werd aangenomen en horen we er in de toekomst mogelijk meer over!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten