maandag 2 december 2013

Op 23 december 1998 zingt Prince in Utrecht over Bin Laden en de aanslagen op 11 september 2001!

Op 23 december 1998 zingt Prince in Utrecht

over Bin Laden

en de aanslagen op 11 september 2001!






Ik weet het nog goed. Toen er mensen waren die schreven over het feit dat de aanslagen van 11 september 2001 niet alleen jaren op voorhand waren gepland, maar ook schreven over de bekende sterren die er al jaren op voorhand kennis van droegen waren zij natuurlijk slechts complottheoristen die ze niet allemaal op een rijtje hadden.

Maar, hoe verklaar je met die gang van zaken in je achterhoofd dan in vredesnaam het feit dat Prince tijdens een concert op 23 september 1998 in Utrecht het volgende ten gehore brengt?!
 
 
 
Ditmaal besteed het programma De Wereld Draait Door er aandacht aan – maar ook dat brengt geen verandering in de mentaliteit teweeg, getuige het feit dat er nog steeds enorm veel mensen zijn die niet kunnen geloven dat de aanslagen van 11 september niet alleen jaren op voorhand zijn gepland, maar dat er met name bekende zangers, acteurs en filmmakers al jaren tevoren van van op de hoogte waren.

Toen ik deze gang van zaken (een behoorlijk aantal jaren geleden alweer) dan ook voor mezelf ontdekte zat ik in eerste instantie met stomheid geslagen. Want hoe wil men dit alles nu eigenlijk echt verklaren? Wat de verklaring ook is, een onderdeel van het officiële statement is immers dat de aanslagen uit het niets kwamen en niemand de laffe aanvallen op Twin Towers had kunnen voorzien. Dit stelden immers bijna alle Westerse overheden ter wereld, met als koploper de woordvoerders van Washington die de wereld tot vergelding opriepen. Niemand had de aanvallen dus kunnen voorzien, behalve bijna alle grote Amerikaanse artiesten, acteurs en filmmakers! Een vreemde en bijna ongeloofwaardige gang van zaken nietwaar? Maar daarom niet minder waar.
 
 
En wat te denken van deze toevalligheden, ver of vlak voor 911?

U beslist, maar wat u ook beslist – één ding staat vast – het materiaal was er op voorhand en voor een ieder soms vele jaren tevoren in te zien.
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten