maandag 9 december 2013

Beelden over het einde van de wereld worden niet langer opgediend door Hollywood!

Beelden over het einde van de wereld


worden niet langer opgediend door Hollywood!

 
 
De spectaculaire beelden uit diverse rampenfilms worden de laatste jaren, maar vooral de laatste maanden overtroffen door de gruwelijke werkelijkheid. Wereldwijd worden er zaken vastgelegd die het verstand van de toeschouwer ver te boven gaan – grote massa' s mensen bereiden zich op dit einde voor – en roepen een ieder op om zo snel mogelijk met God en Jezus Christus in het reine te komen.
 
 
 
Zij wijzen hierbij op het letterlijk uitkomen van diverse hoofdstukken uit de Bijbel, die inderdaad letterlijk beschrijven wat vandaag de dag door de camera' s wordt vastgelegd.
Is het einde der wereld daadwerkelijk nabij? Wie de beelden bekijkt en let op de toename van rampen in de laatste maanden, kan zich niet aan de indruk onttrekken dat de profetieën voor onze ogen in vervulling gaan (inclusief het rumoer in de hemelen, het vallen van de sterren en de vreemde verschijnselen in de lucht!).
 
 
In Canada viel plotseling binnen het tijdsbestek van een paar uur meer regen dan in heel jaar – auto's spoelden in grote getale van de autobanen – terwijl in India hele woonwijken ten onder gingen aan de kolkende stromen.
 
Aardbevingen schudden de landmassa's die dit normaal gesproken bespaard blijft op hun grondvesten – sinkholes verschijnen overal en lijken de aardkost in een gatenkaas te veranderen!
 
In Normandië stortte onlangs zonder enige aanleiding een enorm gedeelte van de rots-kust op zichzelf in en wereldwijd werd er een massale diersterfte gerapporteerd.
In China zorgden enorme landverschuivingen onlangs voor de ondergang en de evacuatie van vele dorpen, terwijl globaal hele ketens aan vulkanen spontaan actief werden en de aarde deden beven!

Wie deze beeldcompilatie van dit jaar bekijkt, kan zich niet meer aan de indruk onttrekken dat de wereld niet in grote moeilijkheden verkeert!
 
Zelfs het universum trakteert de mensen steeds vaker op ongelooflijk uitspattingen en manifestaties. In sommige landen regent het letterlijk meteoren of ruimtepuin! Maar ook de zogeheten Cannibal Attacks (kannibaal aanvallen) nemen toe.
 
 
 
 
 
Veel video's als deze verschijnen op diverse plekken op het internet en draaien rond mensen die anderen vanuit het niets aanvallen en hun tanden in het slachtoffer zetten!

Wat het allemaal voorstelt?
Dat bepaald u!
Maar iemand die bekend is met de profetieën uit de Bijbel kan niet anders dan vaststellen dan dat ze allemaal in vervulling lijken te gaan!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten