maandag 9 december 2013

Zombies … Sinds wanneer houdt de overheid serieus rekening met het bestaan ervan?


Zombies

Sinds wanneer houdt de overheid serieus rekening met het bestaan ervan?

 
 
 
Iedereen heeft wel eens een zombie film gezien of er op zijn minst van gehoord. Het script draait hierbij dan om de ondoden (mensen die na het sterven opnieuw tot leven komen) en zich aan de levenden vergrijpen. Ze drinken het bloed en eten het vlees van de levenden om zelf te kunnen bestaan.
Vaak is dit type films goedkoop en smakeloos, liters nepbloed en afgehakte ledematen vliegen in het rond en de verhaallijn zou zo bedacht kunnen zijn door een verveelde en energiedrank lurkende tiener.
Wie neemt zoiets nu eigenlijk serieus? Hoe kan zoiets nu werkelijk bestaan? De Amerikaanse overheid neemt het serieus! Amerika, het land van volslagen krankzinnigheid doet er op de kosten van de belastingbetaler nog eens een schep bovenop en oefent op de kosten van de arbeider om een zombie-uitbraak te bestrijden! U zegt? Precies! En het is geen macabere grap!

Ik geloofde dan ook niet wat ik hoorde en las. De Amerikaanse overheid onder welke invloed het dagelijks leven van de burger verworden is tot het onderwerpen aan de meest uitzinnige vormen van wetgeving, wetshandhaving en regels, spendeert jaarlijks letterlijk miljoenen dollars aan het oefenen op het toekomstig bestrijden van zombies! Hier een verslag van deze totale krankzinnigheid uit de mainstream media!

Kan het nog gekker worden? Maar laten we het maar liever niet als een lachertje afdoen – want waarom zou de Amerikaanse overheid miljoenen en nog eens miljoenen dollars steken in dergelijke oefeningen? – dat wil zeggen: als hiertoe geen enkele reden bestaat?
Dokter Rebecca Carley: ‘Bepaalde delen van de hersenen kunnen, als ze eenmaal zijn aangetast, leiden tot grote agressie. Er bestaat een overheidsrapport van honderden pagina's met daarin de studie naar die precieze delen van de hersenen. Het is een studie die ten doel heeft het individu uiterst gewelddadig te maken, en men gebruikt een variant op het virus van hondsdolheid om dit bij de mens te kunnen bewerkstelligen!’

Daarbovenop tellen we nog eens dat de Amerikaanse politie maar ook de bevolking zich steeds vaker geconfronteerd ziet met misdaden die het normale verstand verbijsteren. Onlangs werd in Miami een man opgepakt die bezig was het gezicht van een dakloze man uit te bijten en te verscheuren!
Op een Amerikaanse campus vergreep een student zich zonder motief aan zijn kamergenoot, vermoordde hem, at zijn hersenen en het hart, sneed ledematen af en verspreide deze over diverse locaties. De politie had (op eigen zeggen) nog nooit zo' n gruwelijke misdaad gezien.

Hoe realistisch zijn de oefeningen dus? Wie zich de moeite neemt om de bovenstaande korte docu helemaal af te kijken, kan niet anders dan concluderen dat Amerika (het land dat na de Tweede Wereldoorlog alle Nazi-geleerden sleutelposities binnen de Amerikaanse overheid en het bedrijfsleven gaf) verworden is tot een poel van kwaad waarvoor zelfs de duivel persoonlijk nog op de loop zou gaan!



 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten