maandag 2 december 2013

De ‘Berlijnse Muur’ verrijst nu in Los Angeles!
 
 
 
 
Meer en meer beginnen de steden van Amerika de tekenen te vertonen van het voormalige Oost Duitsland – overal verrijzen hekken en muren die maken dat de armen geen kant meer op kunnen en in militair opzicht maken dat er gemakkelijk controle kan worden uitgeoefend over de opstandige delen van de bevolking! Amerika veranderd zichtbaar en voor een ieder verifieerbaar in een Orwelliaanse nachtmerrie, en het volk is in alle werkelijkheid de grip over hun dodelijke en alles verwoestende overheid al lang kwijt.

In de straten van alle grote steden van Amerika laten zich onverklaarbare FEMA transporten vastleggen (die normaal gesproken immers alleen maar rijden wanneer er een grote ramp heeft plaatsgevonden), militaire en politionele eenheden die zonder duidelijke reden mensen aanhouden, arresteren of van deur tot deur ontwapeningsoefeningen houden!
Nu zijn er de hekken die publieke straten en daarmee de wijken in sectoren verdelen die voor iedere toeschouwen in één opzicht pijnlijk de duidelijk zijn: de hekken scheiden de elite van de gewone mensen!

Het normale leven wordt in Los Angeles volkomen kapot gemaakt, mensen kunnen er nog nauwelijks rondkomen en een steeds groter deel van de bevolking raakt dakloos. De enorme aantallen mensen die inmiddels Californië hebben verlaten zijn dan ook nog nauwelijks te tellen.
Het leven valt uit elkaar en voor de meeste mensen verwordt zelfs een eenvoudig basis-bestaan tot een nog onmogelijk uit te voeren droombeeld.
 
Militaire helicopters vliegen er af en aan en de militaire aanwezigheid is inmiddels uitgegroeid tot proporties die Los Angeles nog het meest doen lijken op
 
 
 
De bewijzen dat een alles onderdrukkende orde de wereld meer en meer in een afgrond van illegale wetgeving en letterlijke gevangenschap trekt zijn niet alleen zeer sterk, maar qua veelvoud werkelijk overweldigend. De vraag is natuurlijk wat men, nu men er eenmaal kennis van draagt, kan of moet ondernemen om de aankomende periode te overleven.
 
Die vraag beantwoord een ieder uiteraard voor zichzelf, maar ik denk dat het alleen nog mogelijk is om het tij (voor zover mogelijk) te keren door middel van een massaal verenigen. Niet zozeer in de vorm van protesten want als de geschiedenis (die bol stond van protesten en gewelddadige revoluties) ons één ding leert dan is het wel dat we ondanks dat alles, steeds opnieuw op hetzelfde punt terechtkomen.
 
Nee, ik ben ervan overtuigd dat wanneer we ons geld, onze krachten en gaven verenigen, de vijand op een niet gemakkelijk onderuit te halen vijand staat.
Zolang we dit verzuimen, zullen we individueel worden opgejaagd en alleen nog verenigd worden tijdens de transporten naar de ondergang die de vijand voor ons heeft gepland. Maar dat is als je het mij vraagt, u beslist in deze ook uiteraard zelf!
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten