vrijdag 20 december 2013

Overal in de VS gaan de stralingsalarmen af – Fukushima zaait dood en verderf!


Overal in de VS gaan de stralingsalarmen af

Fukushima zaait dood en verderf!

 


Het is zover: overal in de VS worden alarmerende hoge stralingsniveaus gemeten – RADCON 5 in Reno, Nevada en in Grand Junction, Colorado. RADCON 4 in Harlingen en San Antonio, Texas en Idaho Falls. De rest van het land mag het doen met RADCON 3, hetgeen een toename in straling betekent, of een RADCON 2 hetgeen ‘stijgend’ betekent!

Een Amerikaans netwerk van mensen die de stralingen meten en de ongecensureerde waarden met elkaar delen en op de kaart zetten, heeft onlangs deze niet mis te verstane boodschap doen uitgaan!

We zitten nu ongeveer in het midden van de zes jaar die het duurt om de hele Pacifische Oceaan te doden! Iedere dag worden duizenden en nog eens duizenden kilometers wolken die boven dit waterlichaam ontstaan door stormen, winden en zo meer over diverse delen van de wereld verdeeld.
Tonnen en nog eens tonnen dodelijk vergiftigd water stromen dagelijks de Pacifische Oceaan binnen. Hier moeten we enorme uitstoot van de centrale nog eens bij optellen.
De dodelijke vergiftiging van de Pacifische Oceaan zal nooit ophouden te bestaan, sterker nog, zij zal zich uiteindelijk verspreiden over alle oceanen en de daaraan gekoppelde waterlichamen.
 
 
 
 
Het sterven van de zeeën is onder geen omstandigheid nog tegen te gaan. De ramp die hier uit voortkomt al evenmin. Bedenk bijvoorbeeld dat het oppervlakte plankton een bijwerking kent die velen niet kennen – het helpt al te zware deining te voorkomen – om nog maar niet te spreken van al de grote soorten vis die erop leven!
Fukushima gaat onverminderd voort met het verspreiden van de dood – reactor 1 is al vele malen groter dan de reactor van Chernobyl – en laten we niet vergeten dat Fukushima Daiichi geen stroomcentrale was, zoals de media ons wilde doen geloven! Stroom was slechts het bijproduct van de centrale die er op gebouwd was om de elementen voor nucleaire oorlogsvoering en zo meer te leveren!’

Ik raad een ieder die dit leest dan ook met klem aan om deze video te gaan zien en vooral de linken onder de video te raadplegen voor meer informatie!
Want de wereld stevent op een ramp af van ongekende proporties en de mainstream media weigert u hierover naar waarheid te informeren!
Hier een artikel in relatie tot al het bovenstaande en de toestanden die zich in de VS aan het ontwikkelen zijn !
 

De VS wilde altijd al het ‘stralend’ voorbeeld zijn voor de rest van de wereld, maar slaagde er immers ook altijd in de rest van de wereld erbij te betrekken. Ook ditmaal zal de rest van de wereld, welwillend of niet haar voorbeeld opvolgen, maar ditmaal …. ten koste van alles!
 
 
 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten