maandag 2 december 2013

Verborgen voorspellingsmodel van Fukushima's fallout nu voor iedereen op internet te zien!

Verborgen voorspellingsmodel van Fukushima's fallout

nu voor iedereen op internet te zien!





Zo nu en dan horen we er weer over – Fukushima en de verschrikkelijke gevolgen voor de Pacifische oceaan die dagelijks enorme hoeveelheden radioactief water uit de getroffen centrale krijgt te verwerken – maar de Japanse overheid legt een ieder natuurlijk liever het zwijgen op. Dit gaat zover dat zelfs politici spreken over de brute methodes waarmee klokkenluiders, journalisten, politici en experts worden bedreigd die een ander geluid laten horen.

En ook onze media laat maar liever niets horen over de getroffen centrale! Hier in Nederland lijkt het wel alsof de centrale geen enkel probleem heeft ondervonden.
Het onlangs vrijgekomen voorspellingsmodel van de autoriteiten met betrekking tot de schade die de centrale zal blijven aanrichten, laat echter een heel ander beeld zien. Amerika zal verschrikkelijk hard met de gevolgen geconfronteerd worden, maar ook de rest met de wereld ziet zich kan niet ontsnappen aan de steeds naderbij kruipende sluipmoordenaar die de bevolking zal treffen met kanker, bedorven zeevoedsel en dodelijk verziekt zeewater.

Natuurlijk zijn er ook hier veel mensen die het allemaal niet zo erg vinden en denken dat de gevolgen niet alleen hard mee zullen vallen, maar vooral ook dat er in het geval van Fukushima verschrikkelijk wordt overdreven. Ik vraag mij af hoe juist deze categorie mensen nu eigenlijk tegen de beelden aankijken die door de nucleaire autoriteiten zijn gemaakt, maar die nu tot publiekelijke inzage zijn verworden.

Hoe kan men spreken nog spreken over het overdrijven van de gevolgen, als de nucleaire autoriteiten van Japan in opdracht van de overheid een voorspellingsmodel hebben gemaakt waaruit blijkt dat de wereld afstevent op een ramp van ongekende proporties!
De video die gemaakt is van het voorspellingsmodel en die nu via internet beschikbaar is vindt je hier!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten