maandag 2 december 2013

Een groot deel van de Duitse bevolking bewoont nu tenten en vormt communes om te overleven!


Een groot deel van de Duitse bevolking

 
 
bewoont nu tenten en vormt communes om te overleven!

 
 
 
Ja, het grote Europa valt uiteen en ook in Duitsland zijn de gevolgen van de elitaire politiek niet langer te dragen voor de gewone mensen. Een onlangs in de Spiegel Online gepubliceerd rapport maakt melding van het feit dat duizenden Duitsers noodgedwongen van hun camping een vaste verblijfplaats hebben gemaakt en communes vormen om de gevolgen van het financieel beleid te overleven.

In Duitsland bieden de campingeigenaren dan ook door middel van advertenties aan om het campingadres om te zetten tot een vast en permanent adres!
Zelfs de website van de Deutsche Post (Het Duitse Postbedrijf) geeft tips en advies aan al diegenen die van plan zijn om van hun campingadres een vast adres te maken!
 
 
 
 
Het aantal werkelozen is in Duitsland inmiddels gestegen naar maar het liefst 2.985 miljoen mensen
Volgens het Europese statistieken bureau Eurostat kunnen hier binnenkort 13 miljoen mensen bij worden opgeteld die zonder uitzondering in een uitzichtloze armoede gaan terechtkomen.
Steeds meer Duitsers verlaten dan ook de grote steden waar het leven steeds onbetaalbaar wordt en duiken onder in communes of stranden in tent of caravan.
Hier het complete artikel op de site
 
 
The European Union Times.

Ondertussen gaat de uiteenvallende Europese unie gewoon door met het omkopen van landen die zich niet aan de allesvernietigende elitaire machten en krachten willen onderwerpen! In ruil voor massa emigratie, visums en andere zaken raken steeds meer van de weigerende landen in de greep van de ondergaande Europese Unie – het unieke recept voor een wereldoorlog dus – die door middel van politieke chantage, afpersing, het in het vooruitzicht stellen van economische en ondraaglijke maatschappelijke sancties wordt voorbereid!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten