maandag 2 december 2013

De meest bekende Tattoo Shop´s ter Wereld

De meest bekende Tattoo Shop´s ter Wereld


Deze tattoo shop´s hebben naamsbekendheid gekregen door hun kunsten, hun vakmanschap op het gebeid van het zetten van tatoeages. Ze zijn expert op een bepaald gebied en ieder van hen is In dit gebouw zitten beeldende kunstenaars, zeef drukkers, tatoeeerders, en straat artiesten.

Tin Tin Tatoo Shop in Parijs






Tin Tin is geboren in Parijs en hij is een zeer vakkundig tatoeëerder. Hij begon te tatoeëren in 1985 tijdens zijn militaire diensttijd. Hij maakte top kwaliteit van zijn werken en kreeg steeds meer een betere reputatie. Zijn eigen shop heeft hij nu vanaf 2003 en met een grote mond en een groot hart is hij toch heel ver gekomen.





Boston Tatoo Comapany in Boston





De Boston Tattoo Company heeft verschillende tatoeëerders in dienst. De shop heeft ook gast tatoeëerders die regelmatig terugkomen. Zo heb je bijvoorbeeld Jason Zube, Jared Scott, Joshua hagen of Angelo Fernandez. je kan er van te voren een afspraak maken voor de door jou uitgekozen tattoo of je mail er gewoon naar toe. De kunstenaar die je hebt uitgekozen zal dan ook de tattoo gaan zetten. Je kan alvast foto´s door mailen of meesturen per post en hun beleid is gewoon het mooi afleveren van alle tatoeages.

Tattoo Tempel Honk Kong





Deze tempel tattoo shop staat voor hygiëne, leren, service en design. geen enkel design is het zelfde daar wordt op gelet. de kunstenaars zijn Joey Pang, Wang, Jamie en Olivia. De kunstwerken die zij creëren zijn prachtig en ik zou zo naar Hong Kong gaan om me een tatoeage te laten zetten door Joey.

                              



Black and Blue Tattoo in San Francisco





In deze shop werken Idexa, Brucius, Courtney, Kristina, Matthew, Michael, Samantha, Haley, Siri en Vinny. Allemaal tatoeeerders van top kwaliteit. Idexa komt uit Bremen Duitsland en opende de tatoo shop in 1996. Zij is een vakvrouw ten top en heeft een wereldwijde reputatie. Ze heeft ook een boek geschreven Tattoo World met allerlei foto´s van tatoo´s die zij de afgelopen jaren heeft gezet. De prijzen in deze shop varieren van 200 dollar per uur tot 450 dollar per uur. De prijzen variëren van kunstenaar tot kunstenaar.






Hier een paar kunstwerken van haar medewerkers
















Toronto Inc Toronto







Deze tattoo shop heeft meerdere awards gewonnen. Zoals je dadelijk zult zien zijn het top kunstenaars eerste klas die de tatoeage kunst goed onder de knie hebben. Mark Prata de eigenaar van de shop heeft een creatieve achtergrond. Hij coachte bij het motor crossen en bij snowboarden en heeft al tien jaar ervaring in de tatoo industrie. Toronto Inc richtte hij op in 2007 en nu jaren later maakt hij wereldwijd grote indruk met zijn kunsten.Mark is een grote supporter van goede doelen en ondersteunt zaken zoals borstkanker, beroertes, hart en vaatziekte en autisme. Ze delen cadeau bonnen uit aan zieken en houden acties en doen aan fondsenwerving. Hij is een specialist in modeltekenen en heeft kennis van grafische vormgeving.







Caio Tattoo Rio de Janeiro





Deze studio is opgericht in 1977 dus is al heel wat jaren in de business. Het is een studio die bekend is om zijn grote tattoo kunsten aangezien ze als meer dan dertig jaar ervaring hebben.


Dit zijn de tatoeeerders


Hier een paar van hun kunstwerken






Tattoo Brooklyn







Kaze Galery Denver








Angel Art Tattoo Bangkok











Sjanghai Tattoo







Apocalyps Tattoo Seattle







AKA Berlijn






Aka is een hybride kunst ruimte, een galerie en een tattoo shop.









Horiyoshi III Tokio













Hanky Panky Amsterdam




Hier de link naar onze nederlandse tatoo Kunstenaars


In Hanky Pankie werken de beste tattoo kunstenaars die wij hebben en ze zijn gespecialiseerd in zwart wit tatoeages en kleur tatoeages.





Into You Engeland











High Voltage Hollywood





In deze tattoo shop werkt ook Kat von D, een ras artieste op het gebied van tatoeages. Dennis, Jeff, John en Khoi werken met haar samen en creëren het succes van deze shop.









American Tattoo Buenos Aires










Mano´s Tattoo Tahiti









Sleevemasters Sydney









Geen opmerkingen:

Een reactie posten