vrijdag 20 december 2013

Kerstmannen trakteren voorbijgangers alvast op knockouts en kaakslagen in New York City!


Kerstmannen trakteren voorbijgangers

alvast op knockouts en kaakslagen

in New York City!



Niet alleen de kerstballen zijn blauw na afloop van het bezoekje van deze kerstmannen in het centrum van New York!
De rendieren hielden het wel voor gezien en deden hun naam eer aan terwijl de Santa's naar hartenlust pieken kneusden en ballen pijnigden.
 
Want waar we hier ook kijken – ze zijn nergens meer te zien!

Nu kunnen we met eigen ogen zien dat de goedzakken van de Noordpool ook bereid zijn om anderen van een koude kermis huiswaarts te doen keren – met blauwe ogen, pijnlijke kaken en vormen van zadelpijn die nog zullen nagloeien als het nieuwe jaar al een feit geworden is.

Wat de rel veroorzaakte is niet bekend, maar het schijnt vaker voor te komen dat de kerstmannen van het grootstedelijke Amerika te diep in het glaasje kijken en vervolgens hun kerstboekje te buiten gaan. Het levert behalve winterse taferelen toch ook wel vrolijke plaatjes op dit keer, want niets is natuurlijk zo gezellig als een partijtje handgemeen onder het genot van Jinglebells!

Maar ook in Nederland zijn deze taferelen niet zo uitzonderlijk. Want wat te denken van een medewerker van Super de Boer die genoeg heeft van de beschonken versie van Sinterklaas en hem en zijn knecht hardhandig aan de straten levert?


Geweld en dronkenschap zijn niet alleen van alle tijden, maar komen ook zeker veelvuldig voor binnen de gelederen van de goedgevigen – en dat, mijn lieve vrienden – levert toch uiteindelijk de mooie plaatjes op!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten