maandag 9 december 2013

Muziekvideo's bevatten voorspellingen die altijd uitkomen!


Muziekvideo's bevatten voorspellingen die altijd uitkomen!

Ja, we leven in vreemde tijden – maar ontstaan deze vreemde tijden werkelijk spontaan (bij wijze van toeval en technologische vooruitgang) – of zijn ze in alle werkelijkheid slechts de uitkomst van een voorgeprogrammeerde realiteit door de elite?
Dit laatste klinkt ongelooflijk maar is het dat ook? Ik heb reeds eerder geschreven over het feit dat Prince ruim voor de aanslagen van 11 september 2001, over Obama Bin Laden (die toen nog niemand kende) en de aanslagen zong, in zijn teksten stelde dat hij terug naar Amerika zou gaan om zich voor te bereiden op de bom (de grote klap) en besloot met: ‘2001, raak mij!’

Maar er zijn veel meer video's die nog veel accurater en opmerkelijker zijn. Want hoe zit het bijvoorbeeld met de Microchip (RFID) die pas in 1998 getest werd, maar zes jaar ervoor al als effectief werd afgebeeld in een videoclip? De technologie van een werkzame en implanteerbare chip was officieel toen helemaal nog niet voorhanden!
De clip gaat echter verder en toont ons volslagen accuraat de RFID technologie en de afbeeldingen van de chip die pas in 1998 kon worden getest!
 
De clip zelfs stamt echter uit 1992!
 
 
Het vreemde is dat de clip slechts een frame bevat dat een datum in relatie tot de chip flashed, te snel om met het blote oog waar te nemen, maar duidelijk genoeg om het onbewust toch op te pikken. Het vreemde is dat de bewuste datum (18 oktober) in combinatie met de chip, via Google uitkomt op een artikel dat op die datum ( 18 oktober 2013) door Alex Jones op Infowars werd gepubliceerd. Het betreft een artikel dat refereert aan het testen van de chip in een borst implantaat!
Om nog maar niet te spreken over de opmerkelijke tekst achter het bijna zomers onschuldig klinkende nummer:

Als lust en haat het snoepgoed zijn,
En bloed en liefde zo zoet smaken,
Dan geven wij ze wat ze willen,
Opdat hun ogen mistig waarnemen,
Omdat ze het willen aanzetten,
En hun verstand zacht en lui wordt,
Wie wil je dan de schuld geven?















Geen opmerkingen:

Een reactie posten