maandag 2 december 2013

JFK –het nooit eindigende verhaal van de moord op een president!

JFK
 
Het nooit eindigende verhaal van
de moord op een president!
 
 
 
 
Een ieder van ons heeft wel eens gehoord van president Kennedy, diens officiële moordenaar Lee Harvey Oswald (wiens naam al even onsterfelijk is als die van John F. Kennedy), de bevindingen van de Warren commissie en een oceaan aan bewijslast die nooit in het afgekaderde overheidsverhaaltje past of zelfs maar heeft gepast!
Een ieder van ons heeft zich misschien zelfs wel eens verdiept in het complot dat rond Kennedy gesmeed werd en uiteindelijk leidde tot het feit dat hij vermoord werd in Dallas.
Mogelijk zijn er ook heel veel mensen onder ons die naar aanleiding van de film JFK van Oliver Stone zijn gaan zien dat het officiële verhaal onmogelijk kan kloppen.

Maar belangrijk is vooral dat de moord op Kennedy de wereld heeft laten zien dat de President van de VS niet de machtigste man van het land is. Want als dat zo zou zijn, zou de moord op Kennedy allang zijn opgelost. Een steeds groter deel van de wereld is gaan inzien dat er vele grote belangen zijn die worden vertegenwoordigd door een elite die zich in de maatschappelijke schaduw van alle dingen bevind, en dat er machtsposities bestaan die vele malen groter zijn dan de positie die de president van de VS (ongeacht wie het is) bekleed.

De moord op Kennedy heeft niet alleen tot talloze documentaires, boeken, publicaties en websites geleid, maar er zijn zelfs journalisten en internetschrijvers die de Kennedy kwestie als een open zaak beschouwen en ook als zodanig behandelen.
 
 Een van die sites vindt je hier! 
 
 
De site wordt regelmatig voorzien van updates, maar levert daarnaast ook een schat aan informatie die zelfs de meest doorgewinterde scepticus te denken zou moeten geven.
De bewustwording van het volk dat niet de president, maar een onzichtbare elite het in werkelijkheid voor het zeggen heeft, heeft niet alleen geleid tot grote zorgen en zelfs gewelddadige pogingen om te hervormen, maar het heeft er voornamelijk voor gezorgd dat Kennedy nooit in het vergeetboek zal terechtkomen. Want voor een ieder die de wereld met open ogen durft te bezien, vormt de kwestie Kennedy het meest doorslaggevende bewijs dat er een hele andere macht aan de touwtjes trekt.
Die conclusie heeft verregaande complicaties, waaronder het feit dat democratie en vrijheid in werkelijkheid nooit kunnen bestaan als onzichtbare en niet verkozen mensen de koers van een land of zelfs de hele wereld, vrijelijk en ongezien kunnen en mogen bepalen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten