maandag 2 december 2013

Fema kampen – die bestonden immers niet!

Fema kampen

die bestonden immers niet!


Op het internet is er al jarenlang te zien en te horen dat er concentratiekampen zouden worden gebouwd op Amerikaanse bodem – maar zoals altijd – besloot een groot deel van het volk deze beweringen te verwijzen naar het rijk der fabelen.
Er was immers geen bewijs voor – en bovendien zou het reeds beschikbare filmmateriaal betrekking hebben op andere objecten, waaronder in onbruik geraakte gevangenissen, oude spoorwegassemblages en overslagstations die vanuit het paranoïde standpunt der complotdenkers onterecht voor vernietigingskampen werden ingezien.
Echter, met de komst van Google Earth en zo meer, is het natuurlijk niet moeilijk iets te vinden wanneer je eenmaal de ligging van deze objecten kent.

En hier zijn dan via Google de beelden van deze overal in Amerika verrezen burgerkampen die zonder uitzondering duizenden mensen kunnen herbergen in het geval van .. ja van wat eigenlijk?
Allen voorzien van spoorwegstructuren met de capaciteit voor massale vormen van vervoer, en druk treinverkeer.
 
 
 
 
 
 
Veel mensen hebben zelfs het bestaan van de kampen ontkent, en verklaarden een ieder voor gek die zowel de bouw als het eindresultaat met eigen ogen waarnamen. Militairen die er werkzaam waren en erover uit de school klapten vielen al evenmin serieus te nemen – tja – de stupiditeit van het volk en het bijna aangeboren verlangen om iedere denkbare vorm van regering te blijven verdedigen, ook al bleken deze keer op keer verantwoordelijk voor de ene oorlog na de andere met daarbovenop de teloorgang van economische structuren en de werkgelegenheid, heeft nu geleid tot een blinde dictatoriale overheersing van de elite die het volk via deze regeringen onderuit haalt.

Het tij is niet meer te keren omdat het volk niet in staat bleek om een eenheid te vormen, en nu is het dus nog slechts een kwestie van afwachten op de onvermijdelijke rampspoed die komen gaat.

De prijs die het volk nu moet gaan betalen is waarschijnlijk de hoogste uit de recente geschiedenis en de consequenties zullen dan ook overal voelbaar worden!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten