maandag 2 december 2013

Fake beelden van de Sandy Hook schooting – onmogelijkheden tijdens ‘live verslag’!

Fake beelden van de Sandy Hook schooting
onmogelijkheden tijdens ‘live verslag’!

Hoe echt zijn de beelden nu eigenlijk werkelijk die worden gebruikt door de mainstream media om een bepaalde gebeurtenis of ramp te illustreren?
Een hele goede vraag! Want steeds vaker worden de grote mainstream zenders betrapt op beeld vervalsende technieken. Beelden van bijvoorbeeld personen of gebeurtenissen die elders zijn opgenomen en later (via onder andere Blue Screen techniek, overlaying, etc.,) naar de de gewenste locatie worden gemonteerd.

Gebeurt dit werkelijk? Ja, het gebeurde in de kwestie 911, the Boston Bombings en later ook gedurende de zogenaamde liveverslagen rond het Sandy Hook schietincident in de VS!
Tenzij u natuurlijk gelooft in het bestaan van agenten die volgens de beeldschaal in het werkelijke leven drie meter lang zouden zijn en zo breed als twee deuropeningen!
Of gelooft in het feit dat mensen door muren kunnen lopen.
 
Als dat uw beeld van de werkelijkheid is, dan zijn deze beelden voor u de normaalste zaak van de wereld.

Let voorval op de agent die op de achtergrond terugloopt naar zijn politieauto (waarin hij overigens nooit past vanwege zijn reusachtigheid) – hij loopt immers op de achtergrond en is vele malen groter dan de voorgrond.
De rest van de beelden zijn voorzien van tekst – zo zien we een vrouw op een muur toelopen en niet stoppen – en nog veel meer.

Beeldtechnici uit diverse delen van de wereld hebben deze clip dan ook als een bonte cocktail van montagetechnieken beoordeeld – op zich geen probleem – ware het niet dat ze al die tijd doorgingen als livebeelden van het schietincident!
 
We leven in een wereld van bedrog, dit staat wetenschappelijk en feitelijk vast – en als we ons dat realiseren – realiseren we ons ook dat overheden bedrieglijke technieken gebruiken om ons tot een beeldvorming te motiveren die met de werkelijkheid niets van doen heeft.
U bent dus gewaarschuwd!
 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten