maandag 2 december 2013

De magie van jezelf delen met de wereld

De magie van jezelf delen met de wereld




Veel mensen beseffen niet eens meer dat er een magische kracht vanuit je zelf uit gaat naar anderen, alleen al vanwege het feit dat je uniek bent. Wanner je diep in jezelf kijkt zie je die magische kracht die de sleutel is van ons leven.
Iedereen van ons heeft zijn eigen talenten en begaafdheid of kennis die we alleen kunnen inzetten als e ons zelf zijn. Het is een geschenk van het leven wat je moet koesteren, erkennen en gebruiken.


Iedereen van ons heeft het in zich om zijn leven te leiden met alle capaciteiten die daarbij horen en ze ervoor in te zetten. Ze worden van nature meegegeven en worden sterker naarmate we ouder worden. We zijn allemaal kampioenen en leiders die die het verdiend hebben een leven te leiden in vrijheid, soevereiniteit en geluk.
Vindt jouw kracht en jouw magie en zet het in je leven in.


Maak er een betere wereld van door de magie te laten uitstralen en door te geven aan anderen.






We zijn vaak zo druk bezig om te overleven dat we vergeten te leven. We willen meer bereiken dus we werken ons kapot en we willen meer hebben ten opzichte van anderen. We vergeten vaak om weer tijd voor ons zelf te nemen en te kijken wie we eigenlijk van natuur uit zijn. je vergeet soms zelfs te ademen of de ogen te openen voor jouw eigen wereld.
Soms moet je uit de stroom van het leven stappen om bewustzijn te creëren. Je hebt het nodig als mens om van binnenuit te lachen en je opent e stellen voor jezelf. Je moet af en toe die innerlijke warmte voelen en je hart horen slaan voor liefde.
In feite hoef je niemand iets te bewijzen zelfs jezelf niet. Je moet alleen het leven omarmen en wat bewuster naar het leven zelf gaan kijken.
Ook al heb je veel meegemaakt en ga je van binnen kapot van de pijn, ook dan zal je je moeten opstellen met je hart.
De sleur van het leven haalt je weg van jezelf en je verliest je eigen dromen.

Ieder mens is onderdeel van iets wat God heeft geschapen,

een verbazingwekkend universum, wonderbaarlijk en geweldig.


Laat de magie in je hart en ziel verschijnen en laat je innerlijke glimlach stralen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten