vrijdag 20 december 2013

De Amerikaanse Amish – geen overgewicht, geen suikerziekte, geen autisme, geen kanker!


De Amerikaanse Amish – geen overgewicht,
geen suikerziekte,
geen autisme, geen kanker!
 
 
 
 
Uit een onlangs verschenen rapport blijkt dat de Amerikaanse Amish geen overgewicht, geen suikerziekte en geen autisme kennen. Ook kennen hun kinderen geen leerproblemen zoals dat in ons deel van de wereld schering en inslag is.
 
 
Niet alleen goed voor de Amish, maar vooral goed voor de rest van de wereld om te horen, want eindelijk kan dat deel nu officieel weten dat we moedwillig naar de haaien geholpen worden. Oh ja, voor ik het vergeet, voor de Amish geen supermarkten maar gewoon voedsel van eigen land!

De Amish weigeren te leven volgens de moderne wetten, maatregelen en voorzieningen, laten zich niet vaccineren en kennen dus ook al vele honderden jaren … polio niet! Goed toch? Ik vindt van wel! Kanker en hartziekten dan? Nee, ook die ziekten komen maar zeer zeldzaam voor onder mensen die zich aan de Amish lifestyle over hebben gegeven.
 
 
Het komt zelfs zo weinig voor dat de Amerikaanse media en het gehele medische leugenstelsel met de ‘handen in het haar zitten’ nu aan het licht is gekomen dat gewoon en natuurlijk leven niet alleen leidt tot een veel langere levensduur, maar vooral laat zien dat de ziektes door ons voedsel, onze vaccinaties en onze ‘medicijnen’ worden voortgebracht. Omdat ze namelijk op het voortbrengen van die schade genetisch of chemisch zijn ontworpen.

Over de totale bevolkingsgroep van de Amish zijn er ooit maar drie kinderen met autisme gediagnosticeerd, waarvan twee kinderen vaccinaties hadden gehad omdat hun ouders waren bezweken voor de constante dwang van de autoriteiten!

Leren we hiervan? Natuurlijk niet, we gaan dagelijks door met het vergiftigen van onszelf en onze kinderen, geven onze baby' s over aan gezondheidsverwoesteinde vaccinaties en doen alles wat de vernietigers en verminkers van dit leven en onze wereld voor ons bepalen.
Maar gelukkig zijn er de Amish, van wie de wereld leren kon als ze het nog in zich had om te leren!

Het IQ van de Amish ligt overigens ook vele malen hoger dan het IQ van de rest van ons, hun spieren, verstand en lichaam functioneert vele malen beter dan die van de gemiddelde moderne mens – en ze zouden geen van de ziektes kennen die ons en onze kinderen slopen als ze eenvoudigweg met rust gelaten werden, stellen de artsen en onderzoekers.

Hier het originele verslag en de uitkomsten van bevindingen, voor hen die het weten willen.
En de rest verwijs ik op koopjesjacht naar Mediamarkt: want we zijn toch niet gek?
 
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten