maandag 9 december 2013

Het geloof is af aan het sterven wereldwijd

Het geloof bloed wereldwijd dood



Indien je het wereldwijd bekijkt bestaan onze wereld landen uit niet gelovigen. De afgelopen tien jaar is er een sterke daling gekomen in het Christelijke geloof en dat bevreesd mij. In ons land zie je ook een sterke daling en zo ook in de Verenigde Staten van Amerika. Vanaf 1990 tot 2009 is het percentage gedaald van 86 naar 46 procent.

Ik las een verhaal van een man die niet meer gelooft in God. Hij kon er niet meer mee leven dat er zieken en stervenden waren wereldwijd en dat God niet meer ingreep ook bij hongersnoden. Hij zag vriendschappen verbroken worden, families uiteen vallen en zelfmoordterroristen name het leven van onschuldige burgers. Hij had er genoeg van om elke dag te bidden en zich schuldig te voelen. Hij las de Bijbel keer op keer en zag de tegenstrijdigheden er in en gooide het boek aan de kant.

Er is duidelijk de laatste jaren een patroon gaande wereldwijd. Natuurlijke verklaringen worden paranormale verklaringen en wetenschappelijk wordt verklaard waarom de zon ondergaat en opkomt. Wetenschappers leggen uit waarom er bliksem is en hoe deze tot stand komt en weten precies hoe de complexiteit van het leven is ontstaan.

Indien God echt was, tastbaar, een mythisch wezen was, dan konden mensen hem echt waarnemen.

Zouden dan de percepties zoveel verschillen?


De kracht van God is afgenomen maar we hebben hem nog steeds nodig. God heeft geen argumenten nodig het is aan de atheïsten om te bewijzen dat Hij niet bestaat.


Door de opvoeding van kinderen de laatste jaren krijgen de kinderen een keuze welk geloof ze kiezen. Vroeger deden de ouders deze keuze maken en de meesten kozen voor het Christelijke geloof. Ouders en kind sloten zich aan bij een Christelijke gemeenschap zodat je als eenheid werd gezien en niet als buitenstaander.Nieuwe volkeren en nieuwe culturen en standpunten geven mensen een andere alternatief.


Kinderen anno 2013 zien wereldwijd meer dan 100.000 verschillende religies en geloofsrichtingen. Het schoolsysteem wat ons land hanteert vindt religie het niet waard om in het school pakket te hebben. meestal zijn de ouderwetse religies uit de mode en worden nieuwe religies aangeprezen.
 het internet is een grote informatie bron waar mensen toegang tot hebben. Je kan religieuze leiders bewonderen op You Tube of je aansluiten virtueel bij een of andere geloofssekte.
De media is er mede schuldig aan dat Geloof aan het uitsterven is.


Religieuze leiders, ministers en andere politici maken zich schuldig aan het plegen van misdrijven, zoals kindermisbruik en pedofilie. Katholieke priesters randen kinderen aan en staan achter vrouwen besnijdenis en geen gelijke rechten voor vrouwen.
Veel atheïsten geloven dat ej nog steeds geen seks mag hebben voor het huwelijk, dat je moet vasten, dat je besneden moet worden. daarom zullen ze ook niet voor het geloof kiezen, omdat volgens hen te veel regels er aan verbonden zijn. Anderen weer zien religie als een methode om de massa to controleren onder het mom Christen te zijn.
Weer anderen kunnen het Christen zijn niet combineren met de oorlogen die er gevoerd worden. Ze zien religie als volledig irrationeel en willen geen water bij de wijn doen.

Ik zie de waarheid anders




Wij mensen hebben altijd de keuze om eits goed te doen of slecht. Niet God brengt schade aan aan de wereld maar de mensheid zelf. Onze eigen wil maakt deze beslissing en niet een ingeving door God. het is de mens die deze oorlogen creëer, Het is de mens die kanker veroorzaakt en die rampen creëert. De pijn waaronder de wereld lijdt wordt veroorzaakt door ons. God is alwetend, almachtig en absoluut van Goede Wil. Hij creëerde deze aarde, een aarde die bedoeld is om lief te hebben.

God weet van te voren wie er wel en wie er niet in de Hemel komt. Hij is alwetend en weet ook waarom er lijden op aarde is. In de Hemel leven wij eeuwig en daar is geen verschil in cultuur, ras of geloof. Je kan in de Hemel doen wat je wilt zonder pijn te ervaren.

Alwetendheid Almacht Goedheid




Geloof bloed dood omdat kinderen anders opgevoed worden, onderwijs er niks meer over leert en de media religie door de mangel haalt. De religieuze maatschappij bevat allen nog maar pedofiele priesters en het Vaticaan wat deze ook nog beschermd.



De moraal is weg van het leven en de steiger van de samenleving is omgevallen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten