maandag 2 december 2013

Het merendeel van de inwoners van Toronto ziet een crack rokende burgemeester wel zitten!

Het merendeel van de inwoners van Toronto

ziet een crack rokende burgemeester wel zitten!





Ik heb de nodige artikelen al gewijd aan zichtbaar criminele hoogwaardigheidsbekleders, en ditmaal is het dan ook de beurt aan de burgemeester van Toronto, Rob Ford, een dronkaard, crack roker, scheldende en toch populaire burgemeester.
 
 
Tja, wie er 24 minuten voor over heeft komt dit en meer aan de weet over Rob Ford, en wie daarbovenop ook nog de moeite neemt om de comments te lezen, merkt vanzelf op dat er eigenlijk niet zoveel bezwaren zijn tegen de overtredingen, wanneer deze nadien maar worden toegegeven.

We leven in een wereld waarin alle normen en waarden vervallen onder de regie van hen die boven ons geplaatst werden, hele steden of landen regeren – of, zoals in het geval van de van pedofilie verdachte Joris Demmink in Nederland – zelfs de hele rechtstaat aansturen.
En hoe meer aandacht er voor de zaken is, des te groter de gewenning wordt aan de krankzinnige grilligheden van onze lokale of landelijke bestuurders, en daarmee de protesten kunnen worden beperkt tot slechts een handjevol andersdenkenden die in alle werkelijkheid nooit een been aan de bal zullen krijgen.

Kunnen we ons ermee verzoenen? Ik zeg: ik wel omdat ieder volk, hetzij op lokaal of landelijk niveau, uiteindelijk de bestuurders krijgt die het verdient en aanbid – hoe monsterlijk ze ook worden – hoe meedogenloos ze ook blijken – hoe ziekelijk ze zich ook maar gedragen.
Dat de wereld aan het instorten is staat voor mij wel vast – waarom zou er anders zo royaal plaats zijn voor aan crack en alcohol verslingerde burgemeesters die voor hun uitspattingen ook nog eens worden betaald uit publiekelijke gelden en kunnen rekenen op belastingbetalers die het allemaal wel goed vinden?.


En waarom zouden deze lieden nog dure advocaten inhuren,

als het volk hen zelfs op eigen initiatief excuseert en vergeeft?

 
 
 
 
 
Nee, wat deze wereld betreft is er voor mij geen houden meer aan: we liggen uiteindelijk op ramkoers met onszelf onder de verderfelijke regie van de totaal geperverteerde elite die dit op onze kosten doet, en ons weldra na gedane zaken aan onszelf zal leveren, uw en mijn kinderen zal leveren aan de bende's, de wettelozen, de kinderverkrachters en de criminele krankzinnigen die van hun tekentafel gleden en maatschappelijk vrij spel meekregen.
Een gruwelijk scenario, maar het is de enigste richting waarin we nog kunnen schuiven.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten