donderdag 21 november 2013

Alle tsunami waarschuwingsboeien staan wereldwijd uit!

Alle tsunami waarschuwingsboeien staan wereldwijd uit!

 
 



Ik geloofde mijn eigen ogen niet. Maar de berichtgeving is er en wordt bevestigd door de database van het National Data Bouy Center. Uit de gegevens blijkt dat alle boeien die zijn uitgerust met de apparatuur om grote waterverplaatsingen te meten, allemaal gelijktijdig offline zijn gegaan.
Natuurlijk weet ik niet welke conclusies hieruit te trekken zijn, vooral niet als we weten dat dit de eerste keer is dat overal ter wereld alle boeien ofline zijn gehaald/gegaan.
 
 
Ik schreef gisteren al over de constante en vreemde hype met betrekking tot enorme waterverplaatsingen – of het nu de film 2012 betreft, Deep Impact, Waterworld of het meer recentere Noah. Wereldwijd is een enorm deel van de mensheid ervan overtuigd dat de regeringen Tsunami' s zullen inzetten als het ultieme wapen tegen de mensheid.
 
 
En, het kan niet anders dan worden toegegeven, de overheden experimenteren al sinds jaar en dag met het opwekken van Tunami' s, iets dat onmogelijk uitgelegd kan worden als een nuttige, bruikbare of constructieve technologie. In het licht van deze onthullingen is het dan ook op zijn zachtst gezegd alarmerend dat sinds een paar dagen alle tsunami waarschuwingsboeien offline zijn gehaald … dit is, sinds die vorm van technologie de mensheid moet waarschuwen voor onverhoede en zeer grootschalige waterverplaatsingen, dan ook nog nooit eerder voorgekomen.

Hier het orginele artikel met daarin de link naar de pagina van het National Data Bouy Center.
Vreemd genoeg is er op het blog van Nieuwsbreker na in Nederland nauwelijks aandacht voor deze mysterieuze ontwikkelingen. Ik denk dus zeker dat we er goed aan doen om deze ontwikkelingen op de voet te blijven volgen.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten