donderdag 21 november 2013

De alternatieve media lijkt meer en meer op de zichtbare kant van geheime diensten!

De alternatieve media

lijkt meer en meer

op de zichtbare kant

van geheime diensten!

 

Meer en meer wordt duidelijk dat de georganiseerde tak van de alternatieve media de zichtbare kant is van geheime diensten. Met die verstande dat de gebruikers vrijwillig inloggen en daarmee alle informatie die samenhangt met een door deze media gehanteerd onderwerp, vrijwillig uitspelen.
 
Nauwgezet wordt niet alleen bijgehouden hoe iemand over een bepaald onderwerp denkt, maar vooral in hoeverre hij of zij zich bereid verklaart hiertegen iets te ondernemen en waaruit dit ondernemen precies bestaat.
 
 
 
 
 
Tja, natuurlijk kan ieder zinnig mens nagaan dat de macht onder geen omstandigheid de macht uit handen speelt door een tool te introduceren die deze macht zou moeten ondermijnen. Dit klinkt eenvoudigweg als een dwaasheid die iedere vorm van macht in de weg zou staan.
En de elite staat niets in de weg en doet in werkelijkheid wat ze wil. Deze machtspositie heeft zij niet te danken aan het feit dat zij de macht (via het internet) uit handen speelt – erger nog, deze heeft zij weten te versterken door de ilussie van macht te verkopen aan het volk die in internet de ultieme vrijheid van eigen machtsuitoefening is gaan zien. Hoemeer het volk gebruik maakt van deze gedachte, hoe meer informatie zij in handen speelt van diegenen die in alle werkelijkheid regeren en die de mensheid in het geheel liever zouden vernietigen dan ze de vrijheid te geven om te doen wat ze willen.

Het is in mijn ogen dan ook absurd om te geloven dat er zoiets zou bestaan als een uitgeoefende macht door het volk die in al haar werkelijk bestaan nog geen schuur kan bouwen zonder afhankelijk te zijn van een bouwvergunning. Nee, het internet is van de elite en verloopt via de protocollen van onder andere Google en Viacom. Het volk is eenvoudigweg te dwaas om dit te herkennen, of te laf om de consequenties hiervan onder ogen te komen. Wat ook van toepassing is, internet is de vrijheid van de corporaties van de Elite om met de informatie die u ze vrijwillig geeft te doen wat ze willen.
 
 
 
Slaap zacht, internetwarriors, het komt vast allemaal wel goed.
 
 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten