donderdag 21 november 2013

Voedsel is het ultieme wapen tegen de mensheid!

Voedsel is het ultieme wapen tegen de mensheid!



Hier vinden we een prachtig voorbeeld van hoe de prijzen van voedsel tegen het volk worden uitgespeeld als het gevolg van een zogenaamde crisis (die natuurlijk alleen de rijken bevoordeeld en de armen treft) en in Engeland reeds hebben geleid tot een middenklasse die alleen nog op basis van winkeldiefstallen aan het eten kan blijven.

Henry Kissinger stelde reeds lang geleden dat het allemaal draaid om de centralisatie van de macht, dus ook de centralisatie van de voeding. Men kan met een druk op de knop hele naties uiteen doen vallen door de prijzen van het voedsel zo te manipuleren totdat een product ontstaan is dat alleen de rijken zich nog kunnen veroorloven. In Engeland is het nu reeds zover en vele landen zullen dan ook weldra volgen.

In de tussentijd is de mensheid in alle opzichten verslaafd gemaakt aan het beeld, en is alleen nog in staat te communiceren via beeldschermen. De mogelijkheid tot verenigen zit er al lang niet meer in, daartoe zijn de meningen te verdeeld en de voorgekauwde vijandsbeelden te talkrijk.
Hoeveel Nederlanders er nog geloven dat de crisis wel weer bij zal trekken of, op zijn negatiefst, nog een aantal jaren zal aanhouden? Een enorm aantal mensen. Een enorm aantal mensen geloof niet alleen in dit beeld, maar is helemaal niet in staat te zien wat zich in alle werkelijkheid aan het voltrekken is.
De rechten op behoorlijk voedsel worden ons ontnomen, gifstoffen en dodelijke ziekteverwekkers van een E-nummer voorzien, en de crisis kan nog onmogelijk worden opgelost daar ze ontworpen is om te ontvolken, in plaats van maatschappelijk te ontwrichten.

De kosten van onze arrogantie en lafheid?

Hongersnood en degradatie.
Ja, ik weet het, dit klinkt allemaal loodzwaar maar het is daarom niet minder waar. Voordat Nederland totaal in elkaar zakt en de anarchie een hele andere vorm krijgt dan die ons al die jaren is voorgehouden door de alternatieve media is een moment dat niet lang meer op zich zal laten wachten nu we weten dat in Engeland de middenklasse alleen nog kan overleven door van winkeldiefstallen een dagelijkse deugd te maken.

U bent gewaarschuwd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten