vrijdag 15 november 2013

Help red me, mijn partner wil een rollenspel doen?

Help red me, mijn partner wil een rollenspel doen?



Een seksueel rollenspel is een rollenspel met een sterk erotisch accent. Twee mensen of in sommige gevallen meer, leven hun seksuele fantasie uit in de vorm van een spel. Vaak worden hiermee angsten overwonnen en seksueel remmingen. Een scenario is al snel in elkaar gezet en het kan overal over gaan. Partners kunnen een erotisch kostuum aantrekken, zoals een sexy minirok, kousen, een matrozen pakje of zich kleden in leder. het spel kan gaan over dominantie of onderwerping, passiviteit of gehoorzaamheid. Soms is er zelfs een spel met seksuele slavernij er in verweven.

De meest voorkomende scenario's' zijn:


Slaaf, meester of politieman Playboy




Schoolmeisje Huisvrouw



Slavin of meesteres


Fotomodel Sneeuw popje Sexy serveerster


Er zijn allerlei soorten rollenspellen te verzinnen op seksueel gebied. Ageplay is een rollenspel waarin je iemand speelt uit een ander tijdperk. je kan je kindertijd herbeleven of seks gaan beleven in een ander tijdperk. je kan jezelf jonger voordoen maar ook ouder.

Dan heb je nog de dieren spellen waarin de partner behandelt wordt als een dier. dat kan een hond zijn, een kat, een leeuw of ene tijger. Dan heb je de folter spellen en de spellen waar de een gevangen wordt gezet. De een speelt de ontvoerder en maakt dan misbruik van de ander.

Fantasie spelletjes waar de onderdanige is vastgebonden met touw of ductape, handboeien of bondage manieren en dan flink geplaagd wordt voordat de seksuele daad plaatsvindt.
Een volwassenen gaat zich schandalig gedragen, hij is de autoritaire figuur die de ander chanteert en vernederd tijdens seksuele activiteiten.

Men kan iemand van het andere geslacht spelen de zogenaamde Gender Play´s. Je kan een godin aanbidden waarbij een vrouw gezien wordt als een heidense godheid. Allerlei ziekenhuis fantasieën zijn mogelijk, van verpleegster tot dokter tot patient


De Fetisj spelen, met allerlei uniformen, zoals verpleegster, matroos, brandweerman of een playboy outfit. De verkrachting fantasie waarbij er een zogenaamde verkrachting plaatsvindt en dat partners gedwongen worden tot seksuele handelingen. De gevangenis fetisj waarin er duidelijk een meester en een slaaf is, die gezamenlijk een spel spelen. Mensen spelen dit spel omdat ze het geil vinden om een gevangenis bewaker te spelen die een gevangene gebruikt en misbruikt. Alleen al het dragen van de uniformen wind ze ontzettend op.






Een seksueel rollenspel wordt tegenwoordig door heel veel stelen gedaan. Het rakelt de stoom in de relatie een beetje op en de passie kan weer oplaaien. Veel paren verhogen het seksuele genot met kostuums en rollenspellen. Het spel draait bij veel stellen om verleiding, passie, humor, genot en bevrediging met een extra stimulans. Een seksueel rollenspel is alleen maar interessant als beide partners genoeg fantasie bezitten.

Rollenspel ideeën




De klusjes man, de loodgieter of de schilder die even bij je op bezoek komt. de bel gaat en jij laat hem binnen in je satijnen doorschijnende nachthemd. je flirt een beetje en hij rommelt in zijn gereedschapskist. Je rekt de tijd een beetje en de spanning stijgt. Voordat hij iets mag repareren moet hij je eerst opwinden. Het wordt steeds warmer binnen en verder vul je de fantasie van het rollenspel maar zelf in (lol)

De lifter of liftster




Als man zijnde kan je je vrouw een leuk kostuum aan doen en dan zet je haar ergens op een straat af. je bent dan zogenaamd de bestuurder die toevallig de liftster meeneemt. je kan heerlijk zoenen en vrijen op de achterbank of je gaat naar een afgelegen plekje in het bos.

De leraar en de student


Een klassiek rollenspel een gekleed in een schooluniform en de ander is de leraar of lerares. Een spannend spel waarin je genoeg kan fantaseren. je kan fantaseren in de klas, op het schoolplein, in een kantine, tijdens wiskunde les of muziekles. Mannen dromen vaak over de stoute vrouw, de assertieve vrouw, de prostituee, vrouwen die geen limit hebben, seks op exotische locaties. Ze willen genieten van hun partner op een zo breed mogelijke manier.


Rollenspellen zorgen voor spanning in bed en maken van die saaie avond een seksueel vuur!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten