donderdag 21 november 2013

Sinkholes – de gaten vallen letterlijk in de aarde – weer is het raak, ditmaal in Bosnie!

Sinkholes – de gaten vallen letterlijk in de aarde

weer is het raak, ditmaal in Bosnie!




k schreef al vaker over het verschijnsel dat wordt gevat in de term Sinkhole (zinkgat). Wereldwijd vallen steeds vaker en grotesker letterlijk de gaten in de aardkorst en ditmaal is het raak in Bosnië. Een enorm gat verslond op een haar na het huis – en de verbijsterde gezinsleden legden het enorme gat dat ineens in de aarde viel op video vast!
 
 
De mensen speculeren er op los, want niemand weet hoe ze precies ontstaan. De snelheid waarmee dit gebeurd is soms zo ontzagwekkend dat de gebeurtenis werkelijk angstaanjagende proporties krijgt.
 
 
Hele meren zijn reeds door deze mysterieuze Sinkholes verslonden.
Getuigen zagen ineens grote kolken ontstaan waarna het gehele waterlichaam verdween als door een gigantische afvoer. Wat resteerde was een enorm gat met daarin hopen dode of stervende vissen en andere waterdieren.
 
Er zijn vele mensen die aan deze gebeurtenissen de eindtijd verbinden. Velen zien er een dreigende ontwikkeling in, of verbinden deze gang van zaken aan het naderbij komen van de komeet Ison, en haar invloed op andere hemellichamen.
 
Waar de oorzaken ook liggen, het is en blijft een feit dat deze gigantische gaten steeds vaker lukraak in de aardkorst vallen, en overal en nergens tegelijkertijd lijken te ontstaan – dus dat er iets mis is, is wat mij betreft wel zeker. Ik ben natuurlijk geen wetenschapper, en kan voor mijzelf dan ook geen wetenschappelijke referentie scheppen waarlangs dit verschijnsel zich voor mij begrijpelijk en verklaarbaar laat afmeten.
 
 
Het feit is dat het gebeurd, en dat de aarde al geruime tijd onderhevig is aan absurditeiten waarover de mainstream media het maar liever niet heeft.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten